U.Skonsmanaitė į „Lietuvos balsą“ atskris tiesiai iš Helsinkio

Jauna, žavi ir veikli – tokia yra LNK muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ vedėja Ugnė Skonsmanaitė. Eterio žvaigždė į didįjį muzikinio projekto pusfinalį atvyks ne iš namų, kaip įprasta, o atskris lėktuvu iš prestižinių apdovanojimų, kuriuos buvo pakviesta vesti.

„Pernai tapau kasmet rengiamų Europos grafikos dizainerių apdovanojimų ceremonijos vedėja. Ji kaskart vyksta vis kitoje šalyje, o pernai vyko būtent Vilniuje. Šįmet renginys organizuojamas gegužės 26 dieną Suomijos sostinėje Helsinkyje. Taip nutiko, kad ir vėl buvau pakviesta vesti apdovanojimų“, – pasakoja „Lietuvos balso“ vedėja U. Skonsmanaitė.

Į Helsinkį Ugnė išskrido penktadienio rytą, pats renginys Suomijoje vyks šeštadienio vakare, o jau sekmadienį laidų vedėja turi būti „Lietuvos balso“ scenoje Vilniaus „Pramogų arenoje“. Kaip ji ketina viską suspėti?

„Nieko nėra neįmanomo. Kai labai nori, viskas pavyksta. Taip susidėliojau planus, kad po apdovanojimų ceremonijos Helsinkyje iš karto vyksiu į oro uostą. Sekmadienį 4:45 išskrendu iš Helsinkio, trumpai stabteliu Rygoje ir 7:40 jau būnu Vilniaus oro uoste. Taigi iki „Lietuvos balso“ repeticijos dar spėsiu ir pamiegoti“, – savo planus dėsto žavioji U. Skonsmanaitė.

Sekmadienį, gegužės 27 dieną, vyksiantis didysis „Lietuvos balso“ pusfinalis bus išskirtinis. Jame pasirodys aštuoni likę finalininkai: po du kiekvieno Mokytojo mokinius, iš kurių vakaro pabaigoje toliau varžytis projekte liks tik po vieną – iš viso keturi.

Berta Timinskaitė ir Deimantė Sinkevičiūtė iš Ericos ir Jurgio Didžiulių komandos, Merūno Vitulskio komandos nariai Giedrė Smolskaitė ir Gabrielius Vagelis, Egidijaus Sipavičiaus auklėtinės Ieva Zasimauskaitė ir Gabrielė Griciūtė bei Elvina Milkauskaitė ir Julija Jegorova, ginančios Violetos Tarasovienės komandos garbę, – šie dainininkai sekmadienį kovos dėl galimybės birželio 3 dieną varžytis „Lietuvos balso“ superfinale, kad laimėtų sutartį su „Universal Music“ ir kelionę į Niujorką.

Didžiajame pusfinalyje dalyviai į sceną lips net tris kartus. Grandiozinis koncertas prasidės nuo visų finalininkų bendro kūrinio – jie atliks legendinę George‘o Michaelo dainą „Freedom“. Be to, „Lietuvos balso“ finalininkai dainuos po vieną naują solinį kūrinį ir išlikimo duetą su savo komandos nariu.

Koncerto metu skambės garsiausi visų laikų lietuviški ir užsienio hitai iš Kastyčio Kerbedžio, Ruslano Kirilkino ir Evelinos Anusauskaitės, Whitney Houston, Tinos Turner ir kitų scenos grandų repertuaro. Specialūs didžiojo „Lietuvos balso“ pusfinalio svečiai – Neda Malūnavičiūtė ir Olegas Ditkovskis.

Kurie dalyviai, įveikę 150 varžovų, sužibėję „Lietuvos balso“ atrankose, kovoję muzikiniame ringe ir dainavę finalinėse kovose, pateks į projekto superfinalą? O kam teks patirti pralaimėjimo kartėlį? Viskas paaiškės jau šį sekmadienį, 19:30 per LNK ir gyvai Vilniaus „Pramogų arenoje“. Bilietus į grandiozinį koncertą parduoda „Bilietai.lt“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių