Unikali „Voro vestuvių“ scenografija kainuos apie 350 tūkst. litų

Balandžio 15 d. Utenos arenoje prasidėsiančiam grandioziniam „Voro vestuvių“ koncertiniam turui per Lietuvą buvo kuriama speciali dar niekur nematyta scenografija, kuri turą organizuojančiai bendrovei „SEVEN Live“ atsieis apie 350 tūkst. litų.

„Scenografija buvo kuriama konkrečiai tik šiam projektui. Kūrimo procese dirbo daugiau kaip 20 profesionalių dizainerių, šviesos ir garso specialistų. Todėl tai yra unikalus, niekur nematytas autorinis darbas, kuris, kiek man pačiam teko matyti, turėtų sužavėti tiek didelį, tiek mažą“, – sako „SEVEN Live“ vadovas Juras Vėželis.

Pasak organizatorių, pagrindinis scenografijos elementas bus LED ekranai, kuriuose bus rodoma apie 80 kv. metrų vaizdo. Be to, mažesnėse Utenos ir Alytaus arenose teks įrengti specialias konstrukcijas, kurios padės išlaikyti visą koncerto metu naudojamą šviesos ir garso įrangą, scenografijos elementus.

Iš viso į kone mėnesį truksiančią kelionę per didžiausias septyniuose Lietuvos miestuose esančias arenas leisis 50 artistų, tarp kurių ryškiausios scenos žvaigždės, ir maždaug iš 40 žmonių sudaryta aptarnaujančio personalo komanda, – tai garso ir šviesos meistrai, rūbų ir plaukų stilistai, visažistai, asistentai.

Turo organizatoriai skaičiuoja, jog per visą koncertinį turą „Voro vestuvių“ artistų svita išgers apie 2 tūkst. buteliukų, t. y. apie 1000 litrų, gazuoto ir negazuoto mineralinio vandens, suvalgys daugiau kaip 350 pietų porcijų. „Šiuo metu deriname tinkamiausius patiekalus visai vabalų svitai“, – šypsosi J. Vėželis.

„Visa komanda keliaus dideliu ir patogiu dviejų aukštų autobusu, kuriame bus specialiai įrengta poilsio zona. Mums labai svarbu, kad į arenas artistai ir jiems padėsiantys žmonės atvyktų pailsėję, energingi ir gerai nusiteikę. Juk tiek svečių ir taip ilgai trunkančios vestuvių puotos dar nėra buvę“, – teigia J. Vėželis.

Prie keleivinio autobuso bus kabinama ir atskira priekaba, kurioje keliaus artistų kostiumai. Kadangi dauguma kostiumų yra ilgi, patogiam jų transportavimui priekaboje buvo konstruojamos ir montuojamos specialios pakabos.

Be keleivinio autobuso į arenų kiemus įvažiuos ir du įvairios įrangos (garso, šviesos) prikrauti vilkikai.

„Voro vestuvių“ svita, kurioje Dominykas Vaitiekūnas, Rafailas Karpis, Algis Ramanauskas – Greitai, Neringa Čereškevičienė, Eimutis Kvoščiauskas, Donatas Bakėjus, Andrius Kaniava, Aušra Štukytė, Aldona Vilutytė, „Tele bim-bam“ vaikai, choras „Brevis“ ir daugelis kitų, savo kelionę pradės balandžio 15 d. Utenos arenoje. Balandžio 20 d. geriausios „Voro vestuvių“ dainos skambės Alytaus arenoje, balandžio 22 d. – Kauno „Žalgirio“ arenoje, balandžio 27 d. – Šiaulių arenoje, balandžio 29 d. – Panevėžio „Cido“ arenoje, gegužės 4 d. – Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, o gegužės 6 d. koncertinį turą vainikuos pasirodymas Vilniaus „Siemens“ arenoje.

Geriausių „Voro vestuvių“ dainų koncertinį turą per Lietuvą organizuoja didžiausiai šalyje pramogų verslo kompanijų grupei „SEVEN Entertainment“, vienijančiai įvairiose pramogų srityse pirmaujančias Lietuvos bendroves, kurios užsiima arenų valdymu, renginių organizavimu ir bilietų platinimu, priklausanti bendrovė „SEVEN Live“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių