„Ugnies valdovai“ festivalio „Be2gether” lankytojus mokys triukų

Šiemet pirmą kartą festivalyje „Be2gether“ dalyvausiantys „Ugnies valdovai“ jau gyvena pašėlusio renginio nuotaikomis. 

Fakyrai šiam festivaliui yra paruošę įspūdingą ugnies ir muzikos šou, kurį jau birželio 25 dieną pristatys „Be2gether“ meno scenoje.

Kauno fakyrų komanda žiūrovams žada neeilinį reginį: masiniai ir solo fakyrų pasirodymai, žongliravimas degančiomis lazdomis, kaitinanti muzika, efektingi ir pavojingi triukai su ugnimi bei ekstremalus žongliravimas dviem degančiais kubais. „Ugnies valdovai“ festivalyje visas tris dienas Norviliškių pievose savo vidinius gyvulius ganysiančius festivalio dalyvius mokins žongliruoti degančiais fakyrų įrankiais.

„Mūsų tikslas – ne tik parodyti įspūdingą šou, bet ir supažindinti festivalio dalyvius su fakyrų darbu. Organizuosime nemokamas žongliravimo ugnimi pamokas, kuriose galės dalyvauti visi norintys. Iš patirties žinome, kad tokios pamokos pritraukia nemažai skirtingo amžiaus ir pomėgių žmonių, nes žaidimai su ugnimi asocijuojasi su rizika, iššūkiais ir padeda nugalėti savo baimes“, – sako Saulius Venclauskas, šokio su ugnimi grupės „Ugnies valdovai“ vadovas.

Birželio 25 – 27 d. festivalyje „Be2gether“ dviejose didelėse festivalio scenose ir „ZIP FM“ klubo palapinėje koncertuos pusė šimto atlikėjų iš viso pasaulio, tarp kurių garsieji „Empire Of the Sun“, „Skunk Anansie“, Roots Manuva , „Ruble“, Killa Kela & DJ First Rate, Silence family ir kiti. Norviliškių pievose veiks kelios dešimtys įvairių meno ir pramogų erdvių: G. Ivanausko teatras, molinis festivalio miestas, purvo baseinas, „Bossaball“ turnyras, futbolas, masinės vestuvės ir daugybė kitų.


Šiame straipsnyje: Be2gether

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių