„Tvarkos maniakė” atkeliauja į mūsų namus

  • Teksto dydis:

Efektyvaus namų tvarkymo konsultantė, vis dažniau „tvarkos maniake” vadinama dviejų vaikų mama, veido jogos trenerė Giedrė Bagdonienė pristatė pirmąją savo knygą „Tvarkos maniakės išpažintis”.

Knyga skirta veiklioms, skubančioms ir visapusiškos tvarkos savo gyvenime siekiančioms Lietuvos moterims, norinčioms suderinti profesinį bei šeimos ar namų gyvenimą.

„Knygą parašyti įkvėpė asmeninė mano patirtis, todėl joje rasite nuogą tiesą apie šlamšto poveikį namams ir poros tarpusavio santykiams, netvarkos chaosą, tvarkymosi beviltiškumą ir skausmingas „tvarkos maniakiškumo” pasekmes, paskatinusias mane išsikelti sau tikslą sužinoti, ir praktiškai įgyvendinti efektyviausius pasaulyje namų tvarkymo metodus. Knygoje pateikiu vertingiausias žinias apie atskirų namų erdvių tvarkymą ir daiktų organizavimą, patarimus kaip išmokyti tvarkytis artimuosius. Pritaikę juos praktiškai, skaitytojai galės susikurti namuose norimą tvarką ir lengvai, be pastangų ją palaikyti” – pasakojo knygos autorė.

Ji viliasi, kad knygoje pateikti patarimai ir idėjos, padės moterims nutraukti nuolatinio tvarkymosi ratą, ryjantį brangų laiką ir mėgautis erdvia, tvarkinga bei jaukia namų aplinka, o atsilaisvinusį laiką skirti prasmingiems patyrimams ir buvimui su šeima.

Knygą parašyti įkvėpė asmeninė mano patirtis, todėl joje rasite nuogą tiesą apie šlamšto poveikį namams ir poros tarpusavio santykiams.

„Šiuolaikinei moteriai, siekiančiai karjeros ar turinčiai savo veiklą, dažnai dirbančiai viršvalandžius, grįžus namo būti mylinčia žmona, rūpestinga mama ir dar organizuota, viską spėjančia namų šeimininke – yra pats didžiausias ir sunkiausias mūsų visuomenės skirtas iššūkis! Kai moteris savo prioritetu pasirenka darbą, veiklą ir neskiria būtino dėmesio namų reikalams, situacija namuose tampa chaotiška. Visa tai slegia ne tik ją, bet ir artimuosius, neigiamai veikia tarpusavio santykius“, – dėsto G. Bagdonienė.

Knygoje Giedrė dalijasi ne tik savo patirtimi. Ji pateikia viso pasaulio moterų namų – tvarkymo eksperčių efektyviausius patarimus. Knygą išleido leidykla „Obuolys“.

Knygos „Tvarkos maniakės išpažintis“ pristatymo nepraleido gausus būrys G. Bagdonienės bičiulių, tarp jų ir vyrai, kuriems taip pat rūpi tvarkinga namų aplinka.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Labai aktuali knyga

Labai aktuali knyga portretas
Gal bus pristatyta jos el. versija?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių