TV6 „Amerikos dievaičio“ komisijoje - naujas veidas

Naujame TV6 sezone - naujos „Amerikos dievaičio“ serijos. Viena didžiausių staigmenų - naujas veidas teisėjų gretose.

Be Paulos Abdul, Randy Jacksono ir Simono Cowellio Amerikos dainorėlius vertins ir populiari dainų autorė bei atlikėja Kara DioGuardi. Gruodžio pradžioje 39-ąjį gimtadienį švęsianti moteris bendradarbiauja su tokiomis pasaulinėmis žvaigždėmis kaip Christina Aguilera, Pink ir Celine Dion. Be to, Kara puikiai pažįsta pirmąją šio šou nugalėtoją Kelly Clarkson, prie kurios sėkmės prisidėjo bendradarbiaudama kuriant net šešias jos debiutui skirtas dainas.

„Manau, kad šiemet stipriai šiame šou pasirodo vyrai. Konkurse nuo penkių iki dešimt dalyvių man atrodė lyg nugalėtojai. Tačiau, merginos taip pat manęs nenuvylė. Buvo ne viena, kurios pasirodymas mane labai sužavėjo“, - sako nauja „Amerikos dievaičio“ komisijos narė Kara.

Dainų kūrėja prisipažįsta, kad ji nebus būsimiems talentams tokia griežta kaip Simonas, ir prasitaria, kad jau ne kartą jai buvo labai sunku pasirinkti, nes ji visuomet tiki antra galimybe.

„Keletą kartų buvo susiklosčiusi tokia situacija, kai Abdul ir Jacksonas pasakė dalyviui „taip“ ir aš buvau įsitikinusi, kad Simonas pasakys „ne“. Todėl man reikėjo nuspręsti - ar suteikti tam žmogui dar vieną šansą ar ne“, - pasakoja Kara.

Keturių komisijos narių grupė Amerikos neatrastus dainininkus vertis tik šį, aštuntąjį sezoną. Tai paskutiniai metai, kuomet Paula Abdul gali išreikšti savo simpatijas. Dainininkė nepratęsė kontrakto su ką tik Amerikoje prasidėjusiu devintuoju šio populiaraus šou kuriamu sezonu.

„Labai noriu padėkoti savo gerbėjams už jų palaikymą ir meilę. Be jokios abejonės drąsiai prie širdies padėjus ranką galiu pasakyti, kad mano „fanai“ yra patys šauniausi visame pasaulyje“, - atsisveikindama tars P. Abdul.

Naujas, Lietuvoje dar nematytas aštuntasis „Amerikos dievaičio“ sezonas - šeštadieniais 20.05 val. per TV3.

 


Šiame straipsnyje: Amerikos dievaitis

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių