TV3 žada juoktis ne tik iš konkurentų

Dešimt savaičių iki naujo TV3 sezono. Dešimt dar neatskleistų naujienų. Taip intriguoti žiūrovus pradeda TV3 televizija.

Šokių pamokos pradėtos, talentai ieško savo mūzų, o ekstrasensai kaupia jėgas tikram mūšiui, tuo tarpu mažiau nei dešimt iki naujo TV3 sezono likusių savaičių televizijos gerbėjams žada tikrą intrigą - kas savaitę bus atskleidžiama po vieną ypatingą naujieną. Tai yra - rudenį startuosiančią laidą.

Pirmoji iš dešimties likusių naujienų - nuo rudens startuosiantis televizijos parodijų šou. Laida skirta tiems, kurie retai turi laiko įsijungti televizorių, tačiau nori išvysti svarbiausius jų praleistų laidų momentus, paskanintus didžiuliu sveiko humoro užtaisu. Puikiai pažįstami ir mėgstami improvizacijų meistrai, dar puikiau - net iki kaulų smegenų įsimintini filmai, reklamos, vaizdo klipai ir svarbiausia - televizijos laidos šį kartą papuolė į tikrų ekspertų rankas.

„Ramūnas Cicėnas, Giedrius Savickas, Audrius Bružas, Rimantė Valiukaitė - tai pagrindinis ketvertas, kuris nuo rudens TV3 žiūrovams atskleis linksmąją televizijų pusę. Juoksimės iš visko, ką kasdien su malonumu ar pykčiu stebime ekranuose: filmai, kurių frazes jau išmokome atmintinai, reklamos, kuriose sužinome, kurie skalbimo milteliai nepalieka jokių dėmių, laidos, kurios ne tik juokauja, bet ir užsiima rimtąja publicistika - visa tai patenka į tikrų improvizacijos meistrų rankas ir tampa ypatingai linksmu parodijų šou“, -pasakoja būsimos humoro laidos prodiuseris Laimonas Kirkutis ir visa laidos kūrėjų - „Freaky Production House“ komanda.

Pristatytiems aktoriams, kurie pasiryžę pažvelgti ne tik į TV3 televizijos, bet ir į jų konkurentų laidas, akompanuos ir kitos televizijos ekranų bei teatro scenų žvaigždės, jaučiančios nostalgiją ne tik improvizuotai vaidybai, bet ir nepakartojamam - „teisingam“ humorui.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių