TV3 vienišus ūkininkus kviečia susirasti savo gyvenimo meilę

Projektas „Ūkininkas ieško žmonos“ sugrįžta į televizijos eterį: antrasis šou sezonas – jau greitai per TV3, todėl visi vieniši Lietuvos ūkininkai, trokštantys susirasti savo tikrąją meilę, kviečiami pildyti dalyvių anketas.

Antrajame „Ūkininkas ieško žmonos“ sezone ūkininkai rinksis merginas – iš pretendenčių laiškų ir nuotraukų.

„Jau balandžio mėnesį TV3 žiūrovų laukia įvadinė ‚Ūkininkas ieško žmonos‘ serija, kurioje prisistatys antrojo sezono dalyviai, todėl visi trokštantys tikros meilės, šilumos ir darbščių moteriškų rankų, turėtų suskubti pildyti dalyvių anketas, kurias galima rasti internetiniame TV3 puslapyje www.tv3.lt. Gal vienas iš dalyvių būsite Jūs?“ – klausia projekto prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Pirmajame projekto sezone nepaprasto merginų ir moterų dėmesio sulaukė vienas iš dviejų dalyvavusių brolių – tylusis Ąžuolas, o žiūrovių numylėtiniu tapo didžiausią ūkį valdantis Kęstutis. Tiesa, Ąžuolui teko gauti ir skaudžią meilės pamoką, todėl vaikinas antrojo sezono dalyviams pataria: „Reikia rinktis ne grožį, o supratimą. Aš, deja, suklydau.“

Pernai šimtai moterų rašė laiškus, tikėdamos būti ūkininkų pasikviestos į didįjį pokylį, o laimingos išrinktosios pasistengė pavergti ūkininkus originaliomis dovanomis, pradedant naminiais sūriais ir sausainiais, baigiant daržo įrankiais ir šieno spudulais!

Dar daugiau netikėtumų laukė kitame projekto etape: ūkininkai pretendentes į savo širdis pasikvietė pabuvoti jų puoselėjamuose ūkiuose. Čia ne patys švariausi darbai merginas išmušė iš vėžių: miestietėms teko ir karves melžti, ir kulinarinius sugebėjimus demonstruoti, ir net pasitrumpinti ilgus nagučius!  

„Pirmojo projekto sezone vienas kitą suradę Darius ir Gintarė bendra buitimi dalijasi iki šiol. Džiaugiamės galėdami padėti darbštiems ir vienišiems ūkininkams susirasti antrąją pusę, tapti laimingiems ir žinomiems. ‚Ūkininkas ieško žmonos‘ – ne tik karščiausias vasaros nuotykis. Tai projektas, iš tikrųjų keičiantis gyvenimus!“ – sako S. Urbonavičius–Samas.

Milijonus žiūrovų pasaulyje ir tūkstančius gerbėjų Lietuvoje prie televizijos ekranų sutraukusio televizijos projekto rengėjai laukia naujų herojų anketų. „Esate vienišas ūkininkas? Nepraleiskite progos! Susiraskite savo svajonių moterį!“ – ragina projekto kūrėjai.

Maža to, naujų „Ūkininkas ieško žmonos“ porų laukia romantiškos kelionės į egzotiškus kraštus! Kuris darbuose paskendęs ūkininkas nesvajoja nors trumpai atsikvėpti? O gal tai bus pirmasis kartas gyvenime, kai dalyvis išvys palmes ir šiltą jūrą, kurioje galės nardyti su svajonių moterimi? Pernai nepakartojama ūkininkų kelionė į Turkiją netgi baigėsi sužadėtuvėmis!


Šiame straipsnyje: Ūkininkas ieško žmonos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių