TV3 realybės šou „Paslapčių namai“ įsikūrė Gariūnuose

Trečiadienį TV3 televizija pagaliau atvėrė duris į naują realybės šou „Paslapčių namai“, kurie įsikūrė tikrai netikėtoje vietoje – Gariūnuose.

Slapti tuneliai ir kameros tualete

Šou „Paslapčių namai“, kurį ves Marijus Mikutavičius ir Agnė Grigaliūnienė, kuriamas 800 kvadratinių metrų plote verslo parke „Gariūnai“. Apžiūrėti namus, kur šeštadienį apsigyvens 15 paslaptis itin saugančių dalyvių, prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas su projekto vedėjais pakvietė žiniasklaidos atstovus.

„Paslapčių namuose“ – gyvenamosios patalpos nuo milžiniškos svetainės ir virtuvės iki sūkurinės vonios ir rūkomojo, tik dalyviams skirta parduotuvė ir gausybė paslaptingų tunelių. S.Urbonavičius-Samas užsiminė, kad yra ypatingų slaptų kambarių – tokių, į kuriuos norint patekti reikės ropoti net 100 metrų ilgio tuneliais. Žinoma, visi būsto kampai apkaišyti kameromis, filmuojama bus visą parą, septynias dienas per savaitę, ir net tualete. Tiesa, iš pastarosios patalpos transliacijų tikrai nebus – kameros čia įrengtos tik dėl saugumo. Dalyvių saugumu, draugų ir giminaičių, norinčių padėti atskleisti konkurentų paslaptis, vaikymu nuo namų, rūpinsis akylų apsaugininkų komanda. Kiek visa tai kainavo, projekto kūrėjai neatskleidė.

Lyg televizinis pokeris

Visi dalyviai į šiuos namus atsineš savo paslaptis, už kurias gaus po 5000 litų. Tačiau šie pinigai gali atitekti tam, kuris paslaptį atspės. Kiekvieną savaitę iš projekto iškris po vieną dalyvį, kurį tiesioginėje transliacijoje išbalsuos TV3 žiūrovai.
„Kovo 2 dieną mes TV žiūrovams atskleisime bene pusę paslapčių. Žiūrovams bus žiauriai įdomu žiūrėti. O dalyviai iš išorės negaus jokios informacijos. Tai labai panašu į televizinį pokerį, kai žiūrovas mato kortas, o dalyviai ne“, – aiškino S.Urbonavičius-Samas.

Malonumai – už nuopelnus

Nuo kitų TV žiūrovams matytų realybės šou „Paslapčių miestas“ skirsis ir tuo, kad buvimas tarp keturių sienų dalyviams neprimins pramogų oazės be rūpesčių ar kurorto, kur „viskas įskaičiuota“. Čia dalyviai bus apsaugoti nuo pagundos kimšti iki soties (ir dejuoti dėl „mažėjančių“ drabužių ar drimbančio pilvo), prisigerti iki atminties įtrūkimų ar nuobodžiaujant vaikštinėti iš kampo į kampą. Projekto kūrėjai patikino, kad užduočių dalyviams netrūks, o maisto ir alkoholinių gėrimų bus galima gauti tik jas atlikus ar už nuopelnus.

Įžengę į „Paslapčių namus“ dalyviai neras ir įprastų malonumų – televizoriaus, muzikos grotuvo. Televizorius čia tarnaus tik kaip užduočių pranešėjas, o paklausyti muzikos bus leidžiama vėlgi už nuopelnus. Tiesa, dainuoti patiems nebus nedraudžiama – kaip ir megzti meilės nuotykius.




NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių