TV3 projekte „Vaikų balsas 2009“ - rekordinis skaičius vaikų balsų

Jau daugiau nei savaitę vaikai balsuoja už savo mėgstamiausius dainininkus, dainas, grupes, knygas, aktorius, TV laidų vedėjus ir filmus, kurie šiemet pretenduoja tapti tradicinių apdovanojimų „Vaikų balsas 2009” laureatais. TV3 internete anketas jau užpildė rekordinis skaičius, daugiau nei 25 tūkstančiai, Lietuvos vaikų!

Tarp populiariausių dainų „Vaikų balso 2009“ rinkimuose šiais metais lyderiaujančias pozicijas užima ne tik pernai metų apdovanojimų nugalėtojos grupės „69 danguje“ merginos ir jų naujoji „Meilės simfonija“, bet ir į „Vaikų balso 2008“ geriausių dainų sąrašą nepretendavę muzikos kūriniai. Šiemet į statulėles taikosi Eglės Jurgaitytės „Laiminga diena“, į Euroviziją Lietuvai atstovauti vykstančio Sashos Son „Pasiklydęs žmogus“, Manto „Čiuožki“, Vaido Baumilos „Mergaitė“, Ruslano „Laisvė tai jėga“ ir populiaraus TV3 serialo „Moterys meluoja geriau“ garso takelis, kurį atlieka „Širdelių“ duetas.

Dainininkų nominacijoje pirmąsias vietas dalijasi Marijonas Mikutavičius, pernai metų nugalėtojas Vaidas Baumila, Vudis, Sasha Son, Mantas, Ruslanas Kirilkinas ir Milanno. Nuo jų žymiai atsilieka „Vaikų balso 2008“ trejetuko favoritai - Vilius Tarasovas ir Stano. Į pirmaujančių merginų gretas, kaip ir pernai patenka Lina Joy, Mia ir Violeta Riaubiškytė, tačiau be jų taip pat lyderiaujančiose pozicijose atsirado Eglės Jurgaitytės, Vilijos, Viktorijos Perminaitės ir Rūtos Ščiogolevaitės vardai.

Mėgstamiausių „Vaikų balso 2009“ grupių sąrašo viršūnėse, kaip ir dainininkių kategorijoje kartojasi pernai metų grupių pavadinimai „Mokinukės“, „Yva“ ir „69 danguje“. Tačiau prie jų prisijungia ne ką mažiau balsų gavusieji vaikų apdovanojimų naujokai - „G&G Sindikatas”, „Širdelės“, „Pikaso“ vyrukai ir pamėgtos „Šokoledo“ merginos.

TV laidų vedėjų nominacijoje 2008-aisiais laimėjęs Vytautas Šapranauskas šiemet nebepatenka į pirmaujančiųjų septynetuką. Gal dėl to, kad pernai vaikai nepamatė savo išrinktojo per olimpines vaikų žaidynes? O pirmose eilėse šiemet „Vaikų balso 2009“ apdovanojimo laukia vyrai - Džiugas Siaurusaitis, pamėgtas Marijonas Mikutavičius, Vitalijus Cololo, taip pat daug vaikų simpatijų sulaukiantis Andrius Rožickas ir į jų gretas prasmukusi Berneen, nuo kurios nedideliu balsų skirtumu atsilieka Inga Jankauskaitė ir Natalija Zvonkė.

Šiemet debiutuojančios „Vaikų balso 2009“ apdovanojimų nominacijos mėgstamiausias aktorius daugiausiai balsų kol kas atitenka Mariui Jampolskiui, Ingoms Norkutei ir Jankauskaitei, Tadui Grynui, Jurgitai Jurkutei, Karoliui Sakalauskui ir Sauliui Balandžiui.

Labiausiai patikę kino teatruose matyti filmai, vaikų nuomone, - „Vidurinės mokyklos miuziklas 3“, „Šokis hip-hopo ritmu 2“, „Madagaskaras 2“, „Kung Fu Panda“, „Boltas“, „Cihuahua iš Beverli Hilso“ ir „Wall-E. Šiukšlių princo istorija.

Mėgstamiausių knygų sąraše vaikai vis dar nepamiršta rašytojos Astridos Lindgren - „Mažylio ir Karlsono, kuris gyvena ant stogo“, „Pepės ilgakojinės“ ir „Padaužų kaimo vaikų“, J. K. Rowling ir jos didelio dėmesio sulaukusios „Haris Poteris ir Mirties relikvijos“ istorijos bei Knister apysakos „Ragana Lilė skrenda į Mėnulį“.

Į vaikų apdovanojimus „Vaikų balsas 2009“ pretenduojantys trejetukai bus paskelbti jau kovo 19 dieną!

Vaikai savo balsus dar gali atiduoti ir nominantus pasiūlyti iki šio sekmadienio, kovo 15 dienos. O kitą savaitę, kovo 19 dieną, prasidės antrasis TV3 projekto „Vaikų balsas 2009“ balsavimo etapas.


Šiame straipsnyje: Vaikų balsas 2009

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių