TV3 pristato parodijų realybės šou „Per kančias – į žvaigždes“

TV3 laidos "Dar pažiūrėsim...“ komanda kitą savaitę pristatys realybės šou „Per kančias –  į žvaigždes“.

Ypač brandintas, unikalus, išskirtinis,  intriguojantis, sensacingas, kraują stingdantis, šokiruojantis, pribloškiantis, kultinis, populiariausias visame pasaulyje Didysis Realybės Šou - taip naująjį projektą pristato kūrėjai: Ramūnas Cicėnas, Giedrius Savickas, Audrius Bružas, Rimantė Valiukaitė, Vytautas Rumšas ir kt.

Dar priduria, kad televizijos laidas netrukus pakeis puikiai pažįstami, bet dar niekada nematyti filmai bei niekada nematytas, bet taip pat puikiai pažįstamas realybės šou.

Laidos scenaristas Linas Ryškus sakė, kad naujame „Dar pažiūrėsim...“ sezone bus priešinami du formatai: realybės šou ir vaidybinis kinas ir abu jie bus parodijuojami iki nukritimo, nesigailint nei kūrėjų, nei paties savęs. "Bus juokiamasi ne tik iš filmų, kurie siekę būti labai įdomūs netyčia tapo labai juokingi, bet ir iš tikrų, pripažintų kino meno šedevrų. Na, o iš ko bus juokiamasi realybės šou „Per kančias į žvaigždes“, jūs jau galite numanyti. Tik tas, kas moka pasijuokti iš savęs, turi teisę juoktis iš kitų – toks „Dar pažiūrėsim... komandos devizas", - pasakojo L.Ryškus.

Naujas „Dar pažiūrėsim...“ sezonas - nuo rugsėjo 8 dienos 20.30 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių