TV3 prasideda Lietuvos senjorų nuotykiai

Visuomenė 60 metų slenkstį peržengusiai moteriai vis dar riša skarelę ir nurašo tūpčioti apie anūkus, katinus ar daržus. Šį požiūrį nusiteikusios paneigti TV3 "Lietuvos perlų" senjoros.

Ne vienas keliautojas galėtų pasidalyti įspūdžiu, kurį paliko užsienio senjoros: vienos išsipusčiusios lanko teatrus, muziejus, eina į koncertus, kitos dūksta diskotekose, praktikuoja karatė, alpinizmą ar karaokę, trečios skrieja motociklais ar su anūkais rengia vakarėlius. O mūsų šalyje nedejuojančios apie sunkų gyvenimą, ligas ir kitas bėdas senjoros, rodos, tebėra retenybė.

Keisti šią padėtį ėmėsi TV3 naujasis projektas "Lietuvos perlai. Šauniausios damos rinkimai", kuriame sužibės dešimt brandaus amžiaus moterų. Pirmiausia joms teko patirti stiliaus metamorfozes, po kurių net pačios savęs neatpažino. Nenuostabu – šou perlus šlifavo, dailino ir blizgino ponių numylėtinis stilistas Mantas Petruškevičius ir vizažistas Aurimas Juodiškis.

Taujėnų dvare išdidžiai prisistačiusios moterys juokavo, kad yra pasirengusios visiems iššūkiams, tik anūkai baiminasi, kad azartą pajutusios močiutės nesumanytų išsirengti. Gal ne tokios ekstremalios, tačiau ne mažiau įdomios permainos tebelaukia, o "TV diena" pristato šou dalyvių dešimtuką.

Jauniausia „Lietuvos perlų. Šauniausios damos rinkimų“ dalyvė Irena Mažeikienė atvyko iš Alytaus rajono. Mokykloje logopede dirbanti moteris labai mėgsta karpinius iš popieriaus, be to, kaip pridera tų kraštų atstovei - yra neabejinga grybavimui.

Irena Vaivadaitė į televiziją atvyko iš Klaipėdos. Dukart patyrusi skyrybų kartėlį, birželio pabaigoje atšventusi 61-erių gimtadienį moteris prasitaria, kad energijos jai galėtų pavydėti ne viena bendraamžė.

Gienovaitė Pupelienė į „Lietuvos perlų“ dvarą atvyko iš Kauno. Daug kas sako, jog dukart už savo vyro ištekėjusi 67-erių moteris yra labai panaši į Lietuvos prezidento Valdo Adamkaus žmoną Almą.

Rugsėjo viduryje 77 metų gimtadienį švęsianti Ona Ažušilienė domisi pramoginiais šokiais, gėlėmis ir taiči sporto menais. Vyriausioji „Lietuvos perlų“ dalyvė pažadėjo, kad jos atliekamas taiči šokis su kardu tikrai nustebins.

Valentina Balyko atvyko iš Vilniaus rajono. 67-erių moteris prasitarė, kad iš namų niekada neišeitų be lūpdažio, piniginės ir raktų, o atvyko ji į šou norėdama vienatvę iškeisti į bendravimą.

Irena Šimkūnienė atvyko iš Joniškio rajono. 65-erių moteris gali pasidžiaugti ne tik šešiais vaikais, bet ir liaudies dainomis, kuriomis ir žada nustebinti savo būsimus gerbėjus.

Severija Čypienė iš Rokiškio rajono save pristato kaip pensininke, bet nenusivylusia namų šeimininke. Didžiausia 68-erių metų moters svajonė - šokti su parašiutu.

Tą pačią dieną kaip ir vyriausia projekto dalyvė Ona, 68 metų gimtadienį švęsianti Nijolė Valantejienė į „Lietuvos perlus“ atvyko iš Panevėžio. Ji ne tik nori patirti naujų pojūčių, aplankyti Afriką, susipažinti su generolu Jonu Kromaičiu, bet ir būti išpuošta laidos stilistų.

Plungiškė Vida Dinsmonienė metų pradžioje atšventė 62-ąjį gimtadienį, o sužavėti „Lietuvos perlai. Šauniausios damos rinkimai“ gerbėjus ji žada savo paprastumu.

Nijolė Gruodienė į realybės šou atvyko iš Marijampolės. Lapkričio mėnesį 66 gimtadienio metus švęsianti moteris projekte nusprendė dalyvauti dėl simpatijps vedėjams.

Damų nuotykiai prasideda šeštadienį, rugpjūčio 29 dieną, 17.40 val. per TV3.


Šiame straipsnyje: Lietuvos perlaisenjoros

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių