TV3 laida „Inspektorius“ tikrins valdininkų kišenes

Jau netrukus TV3 pradės transliuoti naują laidą „Inspektorius“, kuri Lietuvos žmones informuos apie valdininkų išlaidas, valdomus pinigų srautus ir galimus korupcijos atvejus.

Valdžia skatina veržtis diržus, tačiau kaip diržus sekasi veržtis jiems patiems, visuomenė taip iki galo ir nežino. Kovoti su šia neteisybe kaip tik ir žada pašalinti kovo 16 dieną TV3 savo misiją pradėsiantis „Inspektorius“. Tiesa, TV3 kol kas neatskleidžia projekto kūrėjų pavardžių.

Tik skelbia, kad, pasak naujosios laidos kūrėjų, šiandien Lietuvoje labai daug sąmyšio, paprasti žmonės visiškai nebežino, kas dedasi šalies viršūnėse, kas ir kam naudoja jų mokesčių pinigus. Gyventojai nenutuokia, kur dingsta tūkstančiai ar net milijonai ir kaip atsiranda didžiulės finansinės spragos. Komplikuotus ir skambiais žodžiais užglaistomus dalykus gali atskleisti tik profesionalūs, bebaimiai, nekorumpuoti žurnalistai. „Mes padėsime valdžiai sutaupyti“ - skelbia naujosios TV3 laidos šūkis.

„Inspektorius“ - tai kietas žurnalistas, kuriam jokios uždarytos durys nėra kliūtis. Jis pateks į bet kurią instituciją, patikrins, kaip valdininkai naudoja visų mūsų pinigus“, - laidos kūrėjų planus pasakojo TV3 televizijos programų direktorius Jurgis Jefremovas.

Laidos herojai „inspektoriai“ kasdien aplankys įvairias valdiškas institucijas ir tikrins valdininkų darbą bei finansinius dokumentus, tyrėjas suskaičiuos kiekvieną valstybinį litą.

Naująją TV3 laidą žiūrovai matys kasdien nuo pirmadienio iki ketvirtadienio.


Šiame straipsnyje: InspektoriusTV3

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių