TV3 „Akistata“ šiurpins garsiausių kriminalų užkulisiais

Nors Lietuvos žmonių mėgaujasi besibaigiančia vasara ir paskutinėmis atostogų dienomis, nusikaltėliai atostogauti nė nemano. Keletas iš kriminalinių istorijų, sudominusių naujos TV3 laidos „Akistata“ kūrybinę grupę, nuskambėjo per visas žiniasklaidos priemones.

„Miške netoli Vilniaus nužudytas žinomas verslininkas, iš kurio banditai tikėjosi išgauti iki pusės milijono litų. Pačiame Šiaulių centre nužudyta moteris, mieste netyla kalbos, kad tai - maniako darbas. Iki šiol nepavyksta aptikti jokių mafijos boso - Henriko Daktaro pėdsakų, o jo aplinkos žmonės užfiksuoti bendraujantys su aukščiausiais valdžios pareigūnais“, - laidos istorijas vardija „Akistatos“ žurnalistai. Taip pat ketinama paskelbti intriguojančių faktų apie Lietuvos jūreivių išlaisvinimą iš Nigerijos piratų, Šiaulius įbauginusio maniako bylą, netikėtą Jonaitienės bylos posūkį

„Mūsų laidos žurnalistų darbas panašus į specialiųjų policijos agentų. Tik skirtingai nei pareigūnai, mes savo surinktą medžiagą atiduodame ne prokurorams, o žiūrovų teismui“, - pasakojo laidos vedėjas Kristupas Krivickas.


Šiame straipsnyje: Kristupas KrivickasAkistata

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių