TV1 pradeda „Gyvenimo malonumų“ rinkimus

TV1 pradeda alternatyvų Lietuvoje neturinčius rinkimus. Jų esmė - išsiaiškinti, kas lietuviams yra didžiausias malonumas.

Moterims visada malonu apsirengti naują suknelę, vyrams - ją nurengti. Moterys myli ausimis, vyrai - akimis. Moterys dievina parduotuves, vyrai - žvejybą. 

Akivaizdu, kad malonumus žmonės supranta skirtingai, bet yra dalykų, kurie malonūs vienodai. TV1 naują sezoną pradeda su nauju šūkiu „TV1 - vienas malonumas“ ir skelbia „Didžiausių gyvenimo malonumų“ rinkimus.

Rinkimai organizuojami kaip tik tomis dienomis, kai Lietuva švęs savo vardo tūkstantmetį.  Juk šimtmečiais ne tik kentėta, kariauta ar gedėta.

„Lietuviai nėra laikoma malonumų ieškotojų tauta. Tokios etiketės labiau lipdomos nerūpestingiems pietiečiams. Tačiau mes taip pat linksminamės, patiriame daugybę malonių pojūčių ir potyrių. Įvardykime, kas mums yra vienas malonumas“, - kviečia TV1 valdančios LNK televizijos generalinė direktorė Zita Sarakienė.  

 „Gyvenimo malonumų“ rinkimai vyks keliais etapais. Iš pradžių  TV1 žiūrovai kviečiami siūlyti „didžiausius malonumus“. Per porą savaičių malonumai bus suskaičiuoti ir po to bus pasiūlyta balsuoti už  populiariausiųjų dvidešimtuką.

„Man vienas malonumas - gamta, - sako TV laidų vedėjas ir TV1 televizijos balsas Rolandas Vilkončius. - Maloniausia yra medituoti gamtoje penktą ryto valtyje kylant rūkui.“

Malonumų vaizdelius žiūrovai išvys naujose TV1 vinjetėse. Didžiausių malonumų sąrašas bus paskelbtas liepos pabaigoje.

 


Šiame straipsnyje: TV1

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių