Tuštutę vaidinanti aktorė A. Vilutytė svajoja tapti rašytoja

Projekte „Atsargiai – moterys!" žinomos aktorės trumpuose komiškuose epizoduose nuolat maino ne tik išvaizdą, bet ir profesiją. Aktorė Aldona Vilutytė įtikinamai vaidina ir griežtą gydytoją, ir keistoką laidojimo namų tarnautoją, tačiau nė į vieną iš šių profesijų, ji nekeistų savo pasirinkto aktorystės kelio.

Vis dėlto, jei nebūtų aktorė, Aldona mielai ragautų rašytojos duonos. Lietuvos muzikos ir teatro akademijos dėstytoja taip pat turi ir filologės diplomą.

„Būti rašytoja – mano svajonė nuo vaikystės. Manau, kad ši profesija labiau tiktų ir mano uždaram charakteriui, nes būti žinoma aktore reikalauja viešumo su visomis tai lydinčiomis pasekmėmis. Dabar kartais rašau tik sau, bet laiko tam visada labai trūksta", - sakė A.Vilutytė.

Projekte „Atsargiai – moterys!" be kone vizitine aktorės koretele tapusios blondinės, jai dažnai tenka ir motinos ar namų šeimininkės vaidmenys. 10 metų sūnų Šarūną Rapolą auginanti A.Vilutytė prisipažįsta, kad gyvenime mamos vaidmuo – ne toks lengvas kaip ekrane.

„Gyvenime bandau derinti nesuderinamus dalykus: aktorinio gyvenimo tempą ir buvimą mama. Tikrai tai nepavyksta taip natūraliai ir sklandžiai, kaip norėtųsi. Tačiau man labai svarbu būti gera mama", - atviravo Aldona.

BTV laidoje „Atsargiai – moterys!" šį kartą iš policininkų pasimokysite, kaip jautriai pranešti apie artimo žmogaus mirtį, sužinosite, kokių sapnų geriau nepasakoti savo partneriui, kaip vaikai gali padėti tėvams gauti kuo daugiau naudos iš skyrybų, ir kodėl blondinei nesiseka skaityti elektroninių knygų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių