Trys Lady Gagos ieškos jaunikių Lietuvoje?

Norėtumėte iš arti pamatyti skandalingąją dainininkę Lady Gagą? Iškilmingoje „Auksinių svogūnų“ apdovanojimų ceremonijoje jų bus net trys.

Šių metų  „Auksinių svogūnų” apdovanojimų ceremonija tikrai bus ypatinga. Juk ji bus paskutinė prieš ateinant pasaulio pabaigai. Organizatoriai iškėlė sau tikslą sukurti tokį reginį, kurio nepamirš nė vienas televizijos žiūrovas. Nors apdovanojimų nominacijos ir jų gavėjai išaiškės tik šventės metu, po truputį pradeda aiškėti išskirtinio renginio detalės. Šįkart jame dalyvaus ne tik Lietuvos žvaigždės, bet ir svečiai iš labai tolimų kraštų.

„Auksinių svogūnų” organizatoriai išduoda, kad į ceremoniją atvykti ruošiasi net trys „Lady Gagos”, turinčios neeilinių planų: jos ne tik svajoja padovanoti Lietuvos žiūrovams ypatingą pasirodymą,  bet turi ir kitą, asmenišką tikslą – Lietuvoje susirasti jaunikius. Amerikoje meilės joms nesiseka rasti, galbūt čia jų širdis pervers Amūro strėlės? Trys žavios moterys dieną naktį repetuoja dainą, užbursiančią kiekvieną Lietuvos vyrą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kawenskas

kawenskas portretas
reiks nuvaryt kol viena is ju kokia uzversiu..

to 1

to 1 portretas
savo kiausus su desine vartyk ir apsiraminsi;-)
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių