„Triumfo arkos“ nugalėtojas nori laimėti ir šokių šou

TV3 televizija vis primena, kad nuo rudens pasirodysiančiame šokių projekte dalyvausiančios žvaigždės jau pluša repeticijų salėse. Vienas jų - praėjusį sezoną Lietuvos televizijos konkursą „Triumfo arka“ laimėjęs Liudas Mikalauskas.

Operos dainininkas jau mokosi pirmųjų pramoginio šokio žingsnelių klausydamas partnerės, penkis kartus Lietuvos dešimties šokių čempionės Gintarės Bankauskaitės nurodymų.

„Labai džiaugiuosi savo partnere. Esu įsitikinęs, kad ji yra tikra Dievo dovana man, nes be jos kantrybės iš mūsų bendro darbo nieko neišeitų. Žinau, kad jai tai svarbu. Kuo toliau, tuo labiau ir man šis projektas darosi vis svarbesnis, tad jau dirbame gan įnirtingai ir dirbsime taip toliau, nes aš visad sakau, kad į visus konkursus reikia eiti laimėti, o kiekvienas laimėjimas labai daug kainuoja. Aš jau tai žinau...“ - sakė TV3 šokiams besiruošiantis Liudas.

„Treniruotės su Liudu einasi labai sklandžiai. Jis noriai mokosi ir labai greitai priima informaciją. Tačiau pradėjus rinktis pasirodymų muziką susidūrėme su maža problemėle - mūsų muzikiniai skoniai visiškai nesutampa, - kitus repeticijų niuansus šypsodamasi pasakojo G.Bankauskaitė. - Liudas „tempia kaldrą” į klasikinės muzikos pusę, o man tokia muzika atrodo tiesiog netinkama šokiams. Taip pat kyla ginčų dėl senų melodijų. Aš sakau, kad nenaudosim senų „nuvalkiotų“ dainų, o Liudas mane ramina: „Senos melodijos - geros melodijos“. tikiuosi, kad kaip nors atrasim aukso viduriuką ir išsirinksim mums abiems tinkančią muziką.“  

Nors pats vasaros atostogas iškeitė į šokių pamokas, Liudas TV3 projekte dalyvaujantiems kolegoms siūlo neskubėti ir  repeticijas pradėti likus savaitei iki šou pradžios.

„Pasakykit visiems, kad dar nepradėtų šokių treniruočių, nes šokius labai lengva paruošti per paskutinę savaitę, čia tik mes esam žiopliai ir dirbame nuo dabar“, -šypsojosi L.Mikalauskas.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių