Trijų vaikų tėvas sužinojo, kad yra nevaisingas

Grįžti į straipsnį

pievos man tos laidos

pievos man tos laidos portretas
gal seniau buvo vaisingas, o po kokios ligos ar vaistų nebe.

jau

jau portretas
Na, jei visa gyvenima buvo nevaisingas, tai persasi mintis, jog vaiku motina su jureiviais smaginos... Gaila zmogaus is tikruju..

Smirda

Smirda portretas
Lietuvos buduliams, neissimokantiems bankui paskolu, kazkodel labai idomios yra tokios slykscios istorijos, Valinskienes tesmenys ir visokie kriminalai. Vyskupas Valancius grabe turbut vartosi, kad kazkada sita buduliu ir savizudziu tauta istrauke is alkoholizmo liuno. Tu didvyriu zeme...

lina

lina portretas
,,Geras" fruktas ta zmonele pasitaike:)))) Tiek metu nugyvenus dabar reikejo skirtis? Bet is kitos puses, jei isgirstume zmonos nuomone... Juk vienas kaltas niekada nebuna... ,,Geras" fruktas matyt ir pats.

vitalikas

vitalikas portretas
uzuojauta

taigis

taigis portretas
Įdomu, kam Jagminui reikėjo tikrintis vaisingumą jau turint tris suaugusius vaikus ir tur būt turint anūkų.Matyt, kažkur giliai viduje kirbėjo abejonės dėl savo vaisingumo.

aiškinu ypač bukiem

aiškinu ypač bukiem portretas
jei nevaisingas, tai nereiškia kad nuo gimimo nevaisingas, nevaisingu gali tapti bet kuriuo savo gyvenimo tarpsniu, kiausiuku uzdegimas persisaldzius ir panasiai arba gavus gera spyri i tarpkoji

dziugu

dziugu portretas
nevaisingam kaimynui zmona jau septinta vaika padovanojo...ir svarbiausia visi skirtingi....

as

as portretas
kiečiausia Kauno taksė irgi prisipažino,kad duktė buvusio- dabartinio meilužio tomo,o elementų reikalauja iš oficialaus vyro.tokios kalės dėl turto ir vaikus svetimus užkabina,kad tik apgauti verslininkus.Dievas atlygina tokioms...

6-am

6-am portretas
ne tik giliai kirbejo, bet matyt jau zmones garsiai pradejo kalbeti. Be to ir sunus neslepe tiesos. Yla is maiso islenda anksciau ar veliau. Gaila zmogaus jei tai tiesa. Manau dabar sia problema isspres tik teismas ir DNR tyrimai.

Ups

Ups portretas
O Jagminas zinojo, kad spyriu i tarpkoji nebuvo, uzdegimu neturejo... O gal ir vaikai labiau i kaimynus panasus, o ne i ji... O DNR taip lengvai nepasidarysi, nes arba babkes, arba teismo nukreipimas.

Kestas

Kestas portretas
Svarbiause nieko nepasitikek ipac moterim nes jos negailestingos givates kanda skaudzizai tad vyrai kaskim ir mes jom skaudziai kad trigubai butu skauciau.

premjeras

premjeras portretas
bet ir idomios laidos per lietuvos televizija...lietuviai kaimieciai, bet ne iki tokio lygio...gera ispudi palieka uzsienieciams tokios laidos...turim ka parodyt...muzikynas sulietuvintas...

sunku pasakyt

sunku pasakyt portretas
Ar ne tik dėl tokių bobų lietuvoje ėmė sparčiai veistis homoseksualastai

Dar kart

Dar kart portretas
O adminui priminsiu kad -pi-de-rastas, yra lietuviškas žodis, ir patarsiu paskaitinėt enciklopedijas prieš redaguojant komentarus.

gfdsa

gfdsa portretas
Valdzia prileido tokiu istatymu kad yra galimybe boboms apgaudineti vyrus stai jos ir sika kurnori.

vzxc

vzxc portretas
12-as ir 14-as komentarai su gerom mintim.

jane

jane portretas
as visa laika sakiau ir sakysiu nahui tas diedas reikalingas nebent tada jei daug pinigu turi. o pasipisti tai galima su betkuo. ir vaiku padaryti gali nebutinai sutuoktinis, sutuoktinis reikalingas kad islaikytu mane ,

Taip.

Taip. portretas
Dziaugtusi seima ir vaikais jeigu pats nevaisingas.O kas dabar.Vienas kaip pirstas.Tiek moteris tiek vyrai vienodi ir ivaoriu yra.Juk ne vienas be kito nesamoniu nepridarytu.

18- tam

18- tam portretas
stai prostituciu logika, na ka gali neisilavinusi prostitute dar prigalvoti jolabiau kad istatymai palankus. idomu ka jinai senatveja darys kai niekas ant jos jau nebelyps ir spijaudis kiekvienas praeivis nes is veido matysis kad smegenu nera.

zioplys

zioplys portretas
sedetu dupce prispaudes ir dziaugtusi gyvenimu.

Tai bent

Tai bent portretas
Boba apgavo dieduka ne maziau tris kartus.

Kažin

Kažin portretas
kiek komentatorius (12.Kęstas ) klasių yra pabaigęs, kad net savo vardo be klaidų neįstengia parašyt?

Tėvas

Tėvas portretas
ne tas kuris padaro, o tas kuris užaugina, "į žmones išleidžia". Tegu nesisieloja žmogus senatvėje.

baisu

baisu portretas
Na ir boba. Užmušti tokias maža..... kaip šitam žmogui jaustis, gyventi dabar?

Gaja

Gaja portretas
Visoje šioje istorijoje baisiausiai atrodo sūnelis, tėvui mętęs tokius žodžius. Tik visi blogi farbai, "sūneli", sugrįžta. Neabejok, rinkis ir Tu savo darbų vaisius.

Galerijos

Daugiau straipsnių