Traumą patyrusi N. Campbell atskleidė švelniąją savo pusę

Naujųjų atostogas iki šiol leisdavusi kartu su mylimuoju, Rusijos milijardieriumi Vladislavu Doroninu Šv. Baltramiejaus saloje, kur turi vilą, 2013-uosius supermodelis Naomi Campbell (42 m.) buvo priversta sutikti Amerikoje.

Mylimojo gimtadienis Indijoje Paskutinį kartą į tolimesnę kelionę N.Campbell leidosi pernai lapkritį, kai gyvenimo draugui V.Doroninui Indijoje surengė penkiasdešimtojo jubiliejaus puotą. Tarp 200 šventės svečių buvo visas pulkas įžymybių, tarp kurių – Bobas Gelfoldas, Kate Moss, o koncertuoti supermodelis pasikvietė Dianą Ross. Svečiams apgyvendinti buvo išnuomotas penkių žvaigždučių viešbutis, šventė vyko Džodhpure, virš miesto iškilusiuose milžiniškuose rūmuose.

Rūmų kiemas buvo papuoštas spalvingais kilimais ir indiškomis pagalvėlėmis, sienos vakare apšviestos geltonomis ir rausvomis šviesomis. Šimtams darbininkų skubant atlikti paskutinius darbus, rūmuose jau kabojo milžiniškas paveikslas, kuriame V.Doroninas pavaizduotas kaip Džeimsas Bondas, o N.Campbell – kaip Bondo mergina. Svečiams atskraidinti užsakyta 12 lėktuvų. Iš mažo Džodhpuro oro uosto į prabangų viešbutį svečiai buvo nuvežti vintažiniais automobiliais. Svečius Indijoje saugojo apie penkiasdešimt policininkų ir apsauginių. Nuo 2008-ųjų susitikinėjantys mylimieji vienas kitam gimtadienio šventes organizuoja ne pirmą kartą. Kai supermodeliui sukako 40 metų, V.Doroninas jai jubiliejaus puotą suorganizavo Prancūzijos žydrajame krante. Dabar pora kartu gyvena Maskvoje. Patyrė traumą Iš Indijos grįžusi į Ameriką, kur šiuo metu filmuojasi televizijos laidose, N.Campbell patyrė traumą.

Užsienio naujienų portalai konstatavo tik faktą, kad manekenė nusitraukė kairės kojos raiščius, tačiau plačiau situacijos niekas nekomentuoja, nes viešai apie įvykį ji nekalba. Kad trauma nėra gandas, patvirtino gruodžio pabaigoje paparacių užfiksuoti kadrai Niujorke, kur manekenę, sėdinčią neįgaliojo vežimėlyje, lydi gydytojas. Naomi koja buvo aptvarstyta. Moteris neatrodė prislėgta, o žurnalistai, komentuodami traumuotos N.Campbell pasirodymą viešumoje, akcentavo ir priminė juodaodės gražuolės populiarumą. Sėdinčią neįgaliųjų vežimėlyje N.Campbell paparaciai užmatė prie vienos Niujorko kavinės. Pranešama, kad modelis, elektriniu vežimėliu privažiavusi prie kavinės, padedama gydytojo atsistojo ir ramentų pagalba nušlubčiojo prie staliuko pietauti. Gerbiama įžymybių pasaulyje Pasak „New York Post„, Naomi pietavo su „Vogue“ redaktore Carilyne Cerf de „Dudzeele„ ir fotografu Steven Meisel. Toje pačioje kavinėje, prie netoliese esančio staliuko pietavo ir daugiau pasaulinio garso žvaigždžių – dizaineriai Donna Karan, Vera Wang ir Calvinas Kleinas, kurie, kaip teigia paparaciai, vos išvydę supermodelį priėjo su ja pasisveikinti. Įžymybių pietus matęs liudininkas „New York Post“ komentavo: „Turi būti ypatingas, pavyzdžiui, toks kaip Naomi Campbell, kad tokia trijulė pakiltų iš savo vietų ir prieitų prie kieno nors kito stalelio." Vis dėlto pasirodančiose publikacijose laikas nuo laiko primenama ir agresyvioji manekenės asmenybės pusė.

Dar prieš traumą užsienio žiniasklaidą apskriejo realybės šou „The face„ užkulisiuose verdančių intrigų aprašymas, kuriame N.Campbell yra viena iš vedėjų ir teisėjų. Šaltiniai papasakojo, jog supermodelis nuo pirmųjų laidų nesutaria su kitomis vedėjomis ir teisėjomis Karolina Kurkova ir Coco Rocha. Anot šaltinių, laidos kūrybinę grupę nervina tai, jog N.Campbell nuolat vėluoja į filmavimus ir netinkamai elgiasi vartodama daug alkoholio ir dažnai lankydamasi vakarėliuose. Pranešama, jog tarp teisėjų kylančias ugnis malšina puikiu charakteriu pasižymintis buvęs kito realybės šou „America's Next Top Model“ teisėjas Nigelas Barkeris, puikiai sutariantis su visomis laidos vedėjomis. Vietoj nusiskundimų – gražios mintys Iškart po to, kai pasitempė kojos raiščius ir atsidūrė neįgaliojo vežimėlyje, N.Campbell socialiniame tinkle „Twitter„ „papostino“ žiupsnelį minčių, kuriomis niekaip neužsimena apie jokius nelaimingus atsitikimus. Užsienio žurnalistai pastebi, jog supermodelis, kaip ir visada, neverkšlena, o tik dėsto gražias ir protingas mintis: „Ką renkiesi, tą ir turėsi. Kam leidi įvykti, tas vyks ir toliau. Palaiminta diena. Naomi„, - „Twitter“ rašė tamsiaodė gražuolė. Kita supermodelio frazė: „Man nereikia tam tikro skaičiaus draugų. Man reikia tik tų kelių, su kuriais galiu būti tikra". Pranešama, kad Naujuosius metus N.Campbell šiemet sutiko Amerikoje, Majamyje. Parengė Raimonda Puišytė

Mylimojo gimtadienis Indijoje

Paskutinį kartą į tolimesnę kelionę N.Campbell leidosi pernai lapkritį, kai gyvenimo draugui V.Doroninui Indijoje surengė penkiasdešimtojo jubiliejaus puotą. Tarp 200 šventės svečių buvo visas pulkas įžymybių, tarp kurių – Bobas Gelfoldas, Kate Moss, o koncertuoti supermodelis pasikvietė Dianą Ross.

Svečiams apgyvendinti buvo išnuomotas penkių žvaigždučių viešbutis, šventė vyko Džodhpure, virš miesto iškilusiuose milžiniškuose rūmuose. Rūmų kiemas buvo papuoštas spalvingais kilimais ir indiškomis pagalvėlėmis, sienos vakare apšviestos geltonomis ir rausvomis šviesomis. Šimtams darbininkų skubant atlikti paskutinius darbus, rūmuose jau kabojo milžiniškas paveikslas, kuriame V.Doroninas pavaizduotas kaip Džeimsas Bondas, o N.Campbell – kaip Bondo mergina.

Svečiams atskraidinti užsakyta 12 lėktuvų. Iš mažo Džodhpuro oro uosto į prabangų viešbutį svečiai buvo nuvežti vintažiniais automobiliais. Svečius Indijoje saugojo apie penkiasdešimt policininkų ir apsauginių. Nuo 2008-ųjų susitikinėjantys mylimieji vienas kitam gimtadienio šventes organizuoja ne pirmą kartą. Kai supermodeliui sukako 40 metų, V.Doroninas jai jubiliejaus puotą suorganizavo Prancūzijos žydrajame krante. Dabar pora kartu gyvena Maskvoje.

Patyrė traumą

Iš Indijos grįžusi į Ameriką, kur šiuo metu filmuojasi televizijos laidose, N.Campbell patyrė traumą. Užsienio naujienų portalai konstatavo tik faktą, kad manekenė nusitraukė kairės kojos raiščius, tačiau plačiau situacijos niekas nekomentuoja, nes viešai apie įvykį ji nekalba. Kad trauma nėra gandas, patvirtino gruodžio pabaigoje paparacių užfiksuoti kadrai Niujorke, kur manekenę, sėdinčią neįgaliojo vežimėlyje, lydi gydytojas. Naomi koja buvo aptvarstyta. Moteris neatrodė prislėgta, o žurnalistai, komentuodami traumuotos N.Campbell pasirodymą viešumoje, akcentavo ir priminė juodaodės gražuolės populiarumą. Sėdinčią neįgaliųjų vežimėlyje N.Campbell paparaciai užmatė prie vienos Niujorko kavinės. Pranešama, kad modelis, elektriniu vežimėliu privažiavusi prie kavinės, padedama gydytojo atsistojo ir ramentų pagalba nušlubčiojo prie staliuko pietauti.

Gerbiama įžymybių pasaulyje

Pasak „New York Post„, Naomi pietavo su „Vogue“ redaktore Carilyne Cerf de „Dudzeele„ ir fotografu Steven Meisel. Toje pačioje kavinėje, prie netoliese esančio staliuko pietavo ir daugiau pasaulinio garso žvaigždžių – dizaineriai Donna Karan, Vera Wang ir Calvinas Kleinas, kurie, kaip teigia paparaciai, vos išvydę supermodelį priėjo su ja pasisveikinti. Įžymybių pietus matęs liudininkas „New York Post“ komentavo: „Turi būti ypatingas, pavyzdžiui, toks kaip Naomi Campbell, kad tokia trijulė pakiltų iš savo vietų ir prieitų prie kieno nors kito stalelio.„ Vis dėlto pasirodančiose publikacijose laikas nuo laiko primenama ir agresyvioji manekenės asmenybės pusė. Dar prieš traumą užsienio žiniasklaidą apskriejo realybės šou „The face“ užkulisiuose verdančių intrigų aprašymas, kuriame N.Campbell yra viena iš vedėjų ir teisėjų. Šaltiniai papasakojo, jog supermodelis nuo pirmųjų laidų nesutaria su kitomis vedėjomis ir teisėjomis Karolina Kurkova ir Coco Rocha. Anot šaltinių, laidos kūrybinę grupę nervina tai, jog N.Campbell nuolat vėluoja į filmavimus ir netinkamai elgiasi vartodama daug alkoholio ir dažnai lankydamasi vakarėliuose. Pranešama, jog tarp teisėjų kylančias ugnis malšina puikiu charakteriu pasižymintis buvęs kito realybės šou „America's Next Top Model" teisėjas Nigelas Barkeris, puikiai sutariantis su visomis laidos vedėjomis.

Vietoj nusiskundimų – gražios mintys

Iškart po to, kai pasitempė kojos raiščius ir atsidūrė neįgaliojo vežimėlyje, N.Campbell socialiniame tinkle „Twitter„ „papostino“ žiupsnelį minčių, kuriomis niekaip neužsimena apie jokius nelaimingus atsitikimus. Užsienio žurnalistai pastebi, jog supermodelis, kaip ir visada, neverkšlena, o tik dėsto gražias ir protingas mintis: „Ką renkiesi, tą ir turėsi. Kam leidi įvykti, tas vyks ir toliau. Palaiminta diena. Naomi„, - „Twitter“ rašė tamsiaodė gražuolė. Kita supermodelio frazė: „Man nereikia tam tikro skaičiaus draugų. Man reikia tik tų kelių, su kuriais galiu būti tikra". Pranešama, kad Naujuosius metus N.Campbell šiemet sutiko Amerikoje, Majamyje.


Šiame straipsnyje: Naomi Campbelltraumamodelis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių