„Toxica“ įrodinės, kad grožis netrukdo dainuoti

Prieš mėnesį debiutinį albumą „Meniu“ išleidusi merginų grupė „Toxica“ išgyvena neramų laikotarpį, ruošdamosi jį pristatyti viename Vilniaus naktiniame klube.

„Tai neeilinis renginys. Noriu, kad mūsų albumo pristatymas būtų šventė ne tik mums, bet ir susirinkusiems jo pažiūrėti. Repetuojame, deriname renginio scenarijų. Trumpai tariant, atėjo metas, kada nevalia tinginiauti“,- „Bombonešiui“ sakė grupės narė Arūnė Šulgaitė.

Kad tinginiauti nevalia, patvirtino ir svečių teisėmis renginyje grosiančios pop-rock grupės „Unsystemical“ nariai. Muzikantai pasiūlė merginoms keletą kūrinių atlikti su gyvai grojančia grupe.

„Tai tarsi iššūkis joms, tarsi galimybė paneikti aksioma tapusį teiginį, kad visos merginų grupės dainuoja „papais“. Grožis netrukdo dainavimui, o dainavimas netrukdo grožiui. Manau, atėjo metas tai suprasti“,- samprotavo „Unsystemical“ lyderis bei daugelio „Toxica“ dainų bendraautorius ir aranžuotojas Olegas Jerochinas.

Pasak kitos „toksinės“ mergaitės Margaritos Intaitės, pasiruošimas renginiui vyksta pakankamai sklandžiai. „Mums tai šventė, tačiau dėl to nei grupės tikslai, nei vertybės nepasikeitė. Anksčiau esame minėjusios, kad nesiekiame niekam nieko įrodinėti. Viską darome taip kaip norime. Vyrai metė mums iššūkį ir mes jį priėmėme, o mūsų dainavimas su gyvu „band'u“ tik paįvairins renginį“, - pasitikinčiai kalbėjo Margarita.

  _______________________________________________________________________


Šiame straipsnyje: "Toxica"

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių