Televizijos laidoje Skaiva pradėjo loti

Šį sekmadienį, balandžio 1-ąją, tikrąją Melagių dieną, visos žiūrovės, įsijungusioslaidą „Keturkojis šou“, ekranuose išvys nebūtų dalykų. Laidos autorė ir vedėja, žavi ilgakasė blondinė Skaiva Jasevičiūtė, iš tikrųjų pradės... loti. Į laidos studiją taksas Marselis, prisikvietęs neaiškaus plauko ponių – kačių, – papasakos apie jas keisčiausių dalykų, o viena jų net pasikėsins į Skaivos ranką.

„Puse ausies esu girdėjusi, kad pikti interneto komentatoriai labai laukia, kada ta dėl šunų išprotėjusi Skaiva pradės loti. Visus, norinčius išvysti šį fenomenalų reiškinį, taip pat tiesiog ir linksmų plaučių žmones, kviečiu sekmadienį įsijungti TV8 – šį kartą laidoje losiu aš, o ne mano Marselis!“ – lyg rimtai, lyg juokais Melagių dienos rytmetį linksmai pasitikti kviečia pati Skaiva. 

Tačiau per daug nerimauti Skaiva nepataria. Nors Marselis ir įsitikinęs, kad jo šeimininkė susirgo labai rimta liga, keistenybės „Keturkojo šou“ studijoje dėsis tik todėl, kad laida švęs Melagių dieną – balandžio 1-ąją.

Šios pikantiškos dienos proga protingiausias Lietuvos taksas Marselis visoms laidos žiūrovėms parengė specialią „Gyvūnų žinių“ rubriką bei į studiją pasikvietė keletą keistų viešnių – kačių. Viena jų laidos vedėjai net bandys nukąsti ranką, o kitos šeimininkas prisipažins, kad reikalus ji atlieka tik moteriškuose bateliuose.

Kitame „Keturkojo šou“ reportaže vieni profesionaliausių šalyje veterinarijos gydytojų ir kinologų juokaus labai rimtomis temomis. Gyvūnų gydytojas ir šunų elgsenos specialistė primins keletą vis dar labai paplitusių mitų apie gyvūnus. 

Ką reiškia juodas šuns gomurys? Kodėl kalytės užsimano vaikučių? Kurių veislių šunų dresuoti net neverta? Apie tai ir juokais, ir rimtai pasakos „Keturkojo šou“ pašnekovai.  

Jei nebijote būti apgautos ir suklaidintos – balandžio 1-osios „Keturkojis šou“ jums tikrai labai patiks!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių