Televizijos filmavime šokius ir dainas nustelbė I. Starošaitės biustas

Televizijos projektų dėka uždainuoja namų šeimininkės ir sportininkės, o šokio meno išmoksta verslininkai ir politikai. Pastaraisiais metais populiarūs televizijos šou išaugino ir dainuojančią bei šokančią artistų kartą. Šokėjai pažino natas, dainorėliai - šokio žingsnelius, rašo portalas DELFI.lt.

Tad LNK televizija nutarė surengti specialią dvikovą „Šokėjai prieš dainininkus“, kurioje kovojo šokantys dainininkai su dainuojančiais šokėjais. Poras vertino Kristina Kazlauskaitė, Ieva Norkūnienė, Adolfas Večerskis ir Giedrius Drukteinis.

Gana neįprastoje kovoje susirungė Katažina Niemycko ir Dainius Dimša, Andrius Kandelis ir Eglė Jakštytė, Radži ir Ana Kapustina, Vytautas Mackonis ir Ingrida Kazlauskaitė. Renginyje pirmą kartą šoko
Žilvinas Žvagulis ir Irena Starošaitė. Beje, pastaroji dainininkė pribloškė komisiją ne tik savo balsu ir meistriškai įvaldytais šokių žingsneliais, bet ir savo didingu biustu.

Studijoje sėdėjusių vyrų akys norom nenorom krypo link gilios I. Starošaitės iškirptės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aistringa

Aistringa portretas
Taip-Žvaguliui sunku

kas kam

kas kam portretas
kas kam rūpi

virgis

virgis  portretas
taigi dar zvaguliuka -svepliuka uzdusins...lietuva vergs toki giesminika -svepliu praradus...Tu ten Storosaite su juo atsargiau,atsargiau...-neuzdusink didzpapiais
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių