Tarzanas betono džiunglėse: 19-metis jau metus gyvena laiptinėje

19-metis Vilius jau metus gyvena laiptinėje. Čia jis atsidūrė palikęs vaikų namus. O juose vaikinas apsigyveno, kuomet, negalėdamas daugiau kentėti mamos girtuokliavimo ir smurtavimo, pats pasiprašė priimamas.

Į LNK televizijos laidą „24 valandos“ kreipėsi daugiabučio Kazlų Rūdoje gyventojai, kuriems pagailo vaikino, gyvenančio ant laiptų. Jam pretenzijų gyventojai neturėjo – netriukšmauja, negirtauja. Tiesiog gaila jauno žmogaus, miegančio ant laiptų, dėvinčio tuos pačius drabužius ir jau du mėnesius nesipraususio.

Elementarių socialinių įgūdžių negavęs Vilius neturi asmens dokumentų, apie jį nieko nežino socialinės tarnybos. Tiesiog šių dienų Tarzanas betono džiunglėse. Be mamos, Vilius dar turi kelis brolius ir sesę, tačiau jie taip pat neištiesia jam pagalbos rankos. Tad laidos kūrybinė grupė imasi sunkios misijos – grąžinti žmogų į visuomenę, kuri jį išspyrė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunietis

kaunietis portretas
Tiesiog žmonių kaimynų abejingumas, mato vaikas nakvoja metus ir nirko jam nedaro, o galėjo kreiptis į seniuniją,nakvynės namus, socialinę darbuotoją seniunijoje, ir būtų padėje vaikinui sutvarkyti dokumentus, kažkur laikinai apgyvendinti. Štai koks kaimynų abejingumas ,man tiesiog taip pikta ant tų žmonių, kurie matė ir nieko nedarė, tai ką mes tuo galime pasiekti, likime ir toliau abejingais kito bedai, nelaimei, gal mums nuo to bus tik lengviau bet nesunkiau, geda už tokius kaimynus, kurie b uvo tokie šalti ir ebejingi šitam vaikinui. Gerai kad yra tokia laida ,kuri pasirūpino vaikinu, bet pati laida padėjo, bet ne kaimynai,laiptinės kurioje nakvojo tas vaikinukas.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių