Tarp gražuolių seserų Chlevickaičių ir L. Lapkauskaitės - žodžių karas

„Žvaigždžių duetuose“ dalyvaujančios seserys Saulenė ir Sandra Chlevickaitės, it mokinukės, gavo barti nuo Laimos Lapkauskaitės. Itin žemu balu įvertinusi gražuolių pasirodymą, lyg to negana, pedagogė be skrupulų išdėstė, ką mano apie į sceną besiveržiančius, bet to gerai daryti nesistengiančius atlikėjus, rašo portalas DELFI.lt.

„Man savęs pagailo. Kodėl dabar turiu į tai žiūrėti? Geriau jau “Dainų dainelę„ žiūrėti“, - dėstė Laima ir prisipažino, kad seserų pademonstruoti vokaliniai talentai jai apkartino nuotaiką.

„Ačiū Lapkauskaitei. Mes jai nuotaiką sugadinom, o ji mums“, - taip į kritiką reagavo tamsiaplaukės dainų projekto dalyvės. Tačiau tuo pašnekesys apie nepasiruošimą ir lipimą į sceną nesibaigė. Strėlės laidė ir kritikė, ir sukritikuotusios. Užvirė tikras žodžių karas, išmušęs iš vėžių ne tik apsižodžiavusias moteris, bet ir kitus komisijos narius, įsikišusius į ginčą.

Prastus pažymius merginos gavo ir iš kitų komisijos narių. Jų nepasisekusį pasirodymą TV žiūrovai išvys šį šeštadienį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

oba

oba portretas
Lama yra kaimas, o seses, kad nepabijojo jos- saunuoles!

pijokas

pijokas portretas
bobos issikoliojo ir parode lietuviu kultura...lapkauskaite nekencia matyt jaunesniu ir grazesniu merginu? jos metuose jau laikas apie proanukius pagalvot...

Rimas

Rimas portretas
Saviveiklininke lapkauskaite... Cia nieko nuostabaus, nes per tv rodo beleka ir belekaip. Runkeliams nesvarbu ka ziureti/...Uztat taip gerai ir gyvename- be idejos, be klausos ir be smegenu!
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių