„Tabami goes Michael Jackson“ pamatys kauniečiai ir klaipėdiečiai

Penktadienį nuo 21 valandos Kauno klube "Papa Jazz", šeštadienį Klaipėdos klube "Kiwi" - įspūdingo projekto „Tabami goes Michael Jackson“ premjera.

Programoje apie 20 dainininko dainų, tarp jų - hitai „Billie Jean“, „Give in to me“, „Thriller“, „Dirty Diana“, „Black or White“, „Bad".

„Tabami goes Michael Jackson“ premjera vyko sausakimšoje sostinės klube „Pacha“. Renginys abejingų nepaliko - visi liko sužavėti popkaralių įkūnijusio jaunojo Donato Montvydo sugebėjimais, Šarūno Kirdeikio sukurta choreografija. Įspūdingą „Tabami“ projektą, skirtą popkaraliaus Michaelo Jacksono atminimui, penktadienį ir šeštadienį pamatys kauniečiai ir klaipėdiečiai.

Perspektyvus jaunosios kartos atlikėjas D.Montvydas prisipažįsta per pasirodymą publikai atidavęs viską, ką turi: „Visuose koncertuose stengiuosi atiduoti visą save, tačiau šis pasirodymas buvo išskirtinis. Išėjęs į sceną pasijutau taip, tarsi mane palaikytų ne tik publika, bet ir pats Michaelas.“

Dainininkas džiaugiasi, kad į koncertą susirinkusi publika žinojo, kur eina. Būtent dėl šios priežasties jam ir „Tabami“ grupei „Pachoje“ buvo nesunku sukurti tokią pat šiltą atmosferą, kokia vyraudavo per M.Jacksono pasirodymus.

Padainavęs kelis kūrinius bisui ir atsisveikinęs su žiūrovais atlikėjas sako patyręs tikrą ekstazę. „Po koncerto sėdėjau persirengimo kambarėlyje ir bandžiau suprasti, kas aplink mane vyksta. Nesuvokiau nei kur esu, nei koks paros metas. Tas jausmas buvo nepakartojamas“, - neslepia atlikėjas.

Gerai pasirodyti ir sulaukti griausmingų ovacijų Donatui nesutrukdė net ir klaikiai pakilusi temperatūra. „Kūnas kovojo su liga, tačiau apie tai net negalvojau. Stengiausi atrasti savyje ne tiek fizinių, kiek dvasinių jėgų“, - sakė atlikėjas.

Atlikėjas iki šiol kovoja su peršalimu - guli lovoje, geria vaistus. Donatas tikisi, kad liga pasitrauks artimiausiu metu, nes jo laukia kiti pasirodymai.

 


Šiame straipsnyje: tabamiDonatas Montvydas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių