S.Uždavinys: po valso treniruočių – į traumatologinį

„Turėjau pagauti Viktorijos koją, čiupau, ir nykštys sulindo iki pat alkūnės. Taip viskas sutraškėjo, kad maniau, jog sutraiškyti kaulai“, - apie partirtą traumą pasakoja vienas „Kviečiu šokti“ projekto lyderių aktorius Sakalas Uždavinys.

Keisčiausia tai, kad traumą Sakalas patyrė repetuodamas... Vienos valsą. „Mūsų valsas kitoks, su modernaus šokio elementais, temperamentinga muzika. Viktorija ekspresyviai išmeta koją ir...“, - apie patirtą sužalojimą romantiškomis aplinkybėmis pasakojo aktorius.

Jausdamas skausmą, Sakalas tiesiai iš repeticijos nuvažiavo į ligoninę. „Iščiupinėjo, peršvietė, paaiškėjo, kad lūžio nėra, tik stipus sumušimas. Išrašė vaistų nuo uždegimo ir dešimt dienų ramybės“, - sako Sakalas.

Žinios iš šokėjų apie patirtas traumas verčia žilti projekto prodiuserius. Dėl trūkusio raumens iš projekto jau pasitraukė Erika Santos, gatvėje sumuštas aktorius Andrius Paulavičius, sąnarių uždegimo neišsigydo Oksana Pikul...

Laimei, Sakalas dėl sportinės traumos pasiryžęs nedaryti pertraukos. „Susitvarsčiau ranką su nykščiu elastiniu bintu ir neblogai jaučiuosi. Gal tik tas valsas šį šeštadienį nebus toks džentelmeniškas“, - sako Sakalas Uždavinys.

Šokių projekto Sakalas Uždavinys nepaliks ir dėl to, kad jame jaučiasi vis geriau ir geriau. „Labai džiaugiuosi čia dalyvaudamas, jaučiuosi šokių, emocijų, darbų sūkury. Be to, projektas su kiekvienu šeštadieniu įdomėja, man labai patinka, kaip į priekį juda mano kolegos“, - sakė Sakalas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių