Superherojai ir TV žvaigždės būna ne tik žmonės

Susipažinkite - šuo Boltas. Tiksliau, super šuo. Kiekviena Bolto diena yra kupina nuotykių, pavojų ir intrigos. Bent jau tol, kol Boltas filmavimo aikštelėje.

Serialo apie šunelį - superherojų pagrindinė žvaigždė Boltas (jį įgarsino Johnas Travolta), užgesus rampų šviesoms, tampa paprastu aviganiu be jokių ypatingų galių, pomėgių ar adrenalino dozių.

Tačiau šlovė apsuka galvas ne tik žmonėms. Boltas pamažu įtiki, kad jam iš tiesų pavaldūs gamtos dėsniai ir superherojaus galios.

Viskas būtų buvę gerai, jei ne apmaudi klaida, dėl kurios Boltas iš Holivudo visai netyčia nugabenamas į Niujorką. Ir ten paliekamas vienui vienas. Tiesa, neilgam: šalia jo netrukus atsiranda du keistoki personažai. Iš jaukių namų į gatvę išmesta katė Mitens ir nuo televizoriaus (na - kaip nuo narkotikų) priklausomas žiurkėnas Rino.

Desperatiškai trokšdamas susigrąžinti taip pamėgtos šlovės spindesį ir sugrįžti į švelnias savo šeimininkės rankas iki kitos laidos filmavimo, Boltas ryžtasi žygdarbiui - savarankiškai, be antgamtiškų galių pagalbos, sugrįžti į namus.

Šios animacinės, lietuviškai įgarsintos komedijos šeimai, kino ekranuose dar teks palūkėti - jos premjera Lietuvoje - vasario 27-ąją.

Lietuviškai filmą  įgarsino: Tauras Čižas (Boltas), Donatas Šimukauskas (Ragius), Severija Janušauskaitė (Kumštukė), Rolandas Boravskis (storas katinas), Giedrius Arbačiauskas (Agentas), Lina Budzeikaitė (Penės Mama), Vaidas Martinaitis (Vinis), Dainius Svobonas (Bolto režisierius), Ieva Laukytė (Penė), Aurimas Žvinys (gydytojas), Karolis Sakalauskas (gaisrininkas), Jurgis Damaševicius (Dr.Kalikas), Rimantė Valiukaitė (Inga Parker), Džiugas Siaurusaitis (Vinis).


Šiame straipsnyje: Boltasanimacinis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių