„Suicide DJs“ vasarą palydės su naujutėlaite programa

Aktorių-muzikantų grupė „Suicide DJs“ vasarą kviečia palydėti ypatingu koncertu. Rugpjūčio 3-osios vakarą kolektyvas kvies į šventę Vilniuje, skirtą 41-erių metų iki karjeros pabaigos paminėjimui.

„Piano.lt“ kiemelyje vyksiančiame koncerte grupė pristatys savo visiškai naują koncertinę programą, kurioje nuskambės ir naujasis grupės radijo singlas „Saugiai“.

Praėjusią savaitę „Suicide DJs“ nariai grįžo iš savo kūrybinės stovyklos Birštone, kur repetavo naują programą. Pasak grupės lyderio Vido Bareikio, muzikantai surepetavo keliolika naujų kūrinių, kurių didžioji dalis nuskambės koncerto metu. „Suicide DJs“ taip pat atliks ir didžiausius savo ankstesnės koncertinės programos hitus.

„Mūsų antroji programa yra brandesnė, bet humoro, ironijos ir autosarkazmo čia, kaip ir ankstesniuose mūsų kūriniuose, sočiai“, - intrigavo Vidas Bareikis..

Tikrai staigmena grupės gerbėjams bus ta, kad pagaliau uždainuos vienintelė mergina grupėje - būgnininkė Živilė Kazlauskaitė.

Bilietus į „Suicide DJs“ koncertą „41-eri metai iki karjeros pabaigos“ galima rasti visuose bilietų platinimo taškuose - „Bilietų pasaulyje“, „Bilietai.lt“ ir „Tiketa“. „Suicide DJs“ koncertą apšildys grupė „Stipriai kitaip“. Jei orų prognozės bus nepalankios, renginys įvyks šalia esančioje „Piano.lt“ salėje po stogu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių