„Suicide Djs“ vaizdo klipas jau pasiekė žiūrovus

Grupė „Suicide Djs“ jau seniai planavo sukurti savo vaizdo klipą. Daug diskusijų ir abejonių grupės nariams kėlė klausimas - kokią dainą pasirinkti, koks turėtų būti klipas, kad kelias minutes trunkantis kūrinys atspindėtų visą grupės nuotaiką.

Pagaliau pirmąją Kalėdų dieną dainos „Sea Boat“ vaizdo klipas buvo parodytas į „Tamsta club“susirinkusiems žiūrovams.

Nepabijoję slidaus kelio ir pakilę nuo gausių kalėdinių stalų grupės gerbėjai tiesiog plūdo į koncertą. Visi su nekantrumu laukė, kad bus parodytas ilgai paslaptyje laikytas dainos „Sea Boat“ vaizdo klipas.

Tačiau grupės lyderis Vidas Bareikis neskubėjo žmonėms parodyti lauktojo siurprizo - intrigą laikė ilgai. Pirmiausia koncerto dalyviams buvo rodomas „Suicide DJs“ filmukas iš koncertinio turo po Baltarusiją. Atrodo, gruodžio pradžioje ten koncertavę „suicide'ai“ vis dar buvo kupini įspūdžių bei geros nuotaikos. Koncerto metu jie net atliko specialiai tam turui sukurtą daina „Zajčik“.

Kai gerbėjų minia jau buvo įsiaudrinusi ir šiek tiek apšilusi, antroje koncerto dalyje V.Bareikis pristatė ir „Sea Boat“ vaizdo klipą, kurio idėją padėjo įgyvendinti  trumpametražių filmukų režisierius - animatorius  Tadas Vidmantas bei visos animacijos kūrėjas, klipo meno vadovas Džiugas Valančauskas.

Vaizdo klipas „Sea Boat“ - tai  animuota istorija, kurios savotiški personažai, keistoje erdvėje (jūroje) bando atitrūkti nuo savo valtelių, bet dėl pačių neįprasčiausių priežasčių vis negali to padaryti. Įdomu tai, kad dainą atliko ir grupės būgnininkė Živilė Kazlauskaitė. Publika naująjį ir pirmąjį „Suicide Djs“ klipą priėmė itin audringai ir šiltai. Puiki idėja, nerealus sumanymas - tokius atsiliepimus galima buvo girdėti po koncerto. 


Šiame straipsnyje: suicide dj

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių