Su „Chorų karais“ atsisveikino Akmenė, lyderiai – Kauno rajonas

Sekmadienį paaiškėjo, kurie chorai dalyvaus muzikinio projekto „Chorų karai“ pusfinalyje. Daugiausia žiūrovų balsų ir bilietus į pusfinalį iškovojo „Rondo“ ir Kauno rajono Božolė choras, Kėdainių Ledinis choras, Katažina ir Vilniaus rajono Kaštoninis choras.

Su projektu atsisveikino „Ventukai“ ir Akmenės krašto Širdžių choras.

Turbūt didžiausia vakaro staigmena tapo Kėdainių ledinio choro triumfas. Mat šis choras projekte dalyvauja be savo generolių. Dėl nesutarimų su choristais iš generolių pareigų pasitraukė dainininkės Giulija ir Monika.

„Turbūt neatsitiktinai Kėdainių choras vadinasi lediniu. Mums nepavyko ištirpdyti ledų. Mes su Monika einame savo keliu, o choristai - savo. Linkiu choristams sėkmės“, - rankose laikydama margaspalvių gėlių puokštę vaizdo reportaže kalbėjo dainininkė Giulija.

Per „Chorų karų“ tiesioginę transliaciją parodytame siužete choristai Giulijai įteikė pačių keptą pyragą ir paprašė juos palaikyti. „Viską jau esu susiplanavusi. Išvažiuoju prie jūros“, - tepasakė atlikėja.


Šiame straipsnyje: Chorų karai

NAUJAUSI KOMENTARAI

vat vat

vat vat portretas
Buožių išmislas. Pavasaris, eitų pagrėbstyt. Tiesa- kiekvienas savaip kraustosi iš proto, sėkmės.

nuomonė

nuomonė portretas
Šaunuoliai kauniečiai. Mes jus palaikome ir balsuojame. Juk KAUNAS - JĖGA. O Kėdainiečiams užuojauta dėl tokių kvailų generolių. Viena nesubrendusi ir pasipūtusi ožka, o kita nors ir pagyvenusi, bet akla avelė be nuomonės

as

as  portretas
briedu briedas didelis kokie choru karai be generolu?ir kas jiems is vis leido testi "zaidima"truksta zodziu kvepia korupcija daugiau nebepridursi......
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių