Su B.Saundersu dainuosianti Elvina tikisi, kad pavydo scenų nebus

Jau tapo gražia tradicija, kad projekte „Lietuvos balsas“ kiekvieną sekmadienį mūsų šalies atlikėjai dainuoja su pasaulinio lygio žvaigždėmis, atvykstančiomis specialiai į šį LNK muzikinį šou.

Ši savaitė nebus išimtis. „Lietuvos balse“ viešės ypatingas svečias – „Olandijos balso“ nugalėtojas, Europoje jau spėjęs išpopuliarėti Benas Saundersas. Duetu su svečiu iš Olandijos dainuos žavioji Elvina Milkauskaitė.

- Elvina, kaip manai, kodėl būtent tau buvo suteikta galimybė dainuoti su Benu?

- Norėčiau tikėti, kad esu laikoma stipria atlikėja. Manau, „Lietuvos balso“ rengėjai tikisi, kad nenuvilsiu nei jų, nei Beno. Tiesą pasakius, esu maksimalistė ir gyvenime visuomet stengiuosi siekti geriausio rezultato. Labai džiaugiuosi suteikta galimybe dainuoti su Benu Saundersu. Dar kartą įsitikinau, kad „Lietuvos balsas“ suteikia neįkainojamos patirties.

- Visos „Lietuvos balso“ merginos eina iš proto dėl Beno balso ir išvaizdos. Ir tu esi viena iš jų?

- Neneigsiu, kad jis labai talentingas. Beno balsas iš tikrųjų užburia, o išvaizda šokiruoja. Jis tikrai nelieka nepastebėtas.

- Ar sekei B. Saunderso pasirodymus „Olandijos balse“?

- Prisipažinsiu, kad Benu pradėjau domėtis tik tuomet, kai sužinojau, jog man teks garbė sudainuoti būtent su juo. Tačiau geriau vėliau, nei niekada. Tikrai likau sužavėta jo pasirodymais, atlikimu – juk ne veltui būtent šis dainininkas tapo „Olandijos balso“ nugalėtoju. Man bus garbė su juo atlikti kūrinį!

- Ar jaudiniesi prieš „Finalines kovas“ ir pasirodymą drauge su Benu?

- Neslėpsiu: tikrai jaudinuosi, nes padainuoti su juo yra didelė atsakomybė. Pastaruoju metu gana prastai miegu. Į galvą lenda visokios mintys apie pasirodymą, tačiau labai laukiu didžiojo vakaro. Noriu, kad kuo greičiau ateitų tas ilgai lauktas sekmadienis ir galėčiau mėgautis proga, kuri galbūt pasitaiko tik kartą gyvenime. Pasistengsiu iki galo išnaudoti šią galimybę ir nenuvilti tų, kurie manimi tiki.

- Benas yra ne tik puikus atlikėjas, bet ir tatuiruočių meistras. Galbūt tavo sena svajonė – pasidaryti kūno piešinį?

- Ne, nejaučiu silpnybės tatuiruotėms. Darytis kūno piešinius skausminga procedūra. Be to, mano galva, senatvėje tatuiruotės gražiai neatrodo. Tiesa, nesu kategoriška dėl kitų, kurie jų turi, bet manęs tokie dalykai nevilioja.

- Ar tavo vaikinas nepavyduliauja, kad artimiausiomis dienomis maudysiesi kito vyro dėmesio spinduliuose?

- Nemanau, kad yra ko pavyduliauti. Priešingai – mano vaikinas turėtų tik pasidžiaugti šia man suteikta teise – juk dainuosiu su garsiu ir tiek pasiekusiu atlikėju. Tikiu, kad draugas tikrai mane palaikys, o ne kels nereikalingas pavydo scenas.

Kaip Elvinai seksis „Lietuvos balso“ scenoje? Ar lemtingą vakarą jos palaikyti atvyks mylimasis? Galbūt po pažinties su balsinguoju tatuiruočių meistru ji pakeis nuomonę apie kūno piešinius ir pati užsimanys tatuiruotės? Viskas paaiškės jau šį sekmadienį, 19:30, per LNK ir gyvai Vilniaus „Pramogų arenoje“. Bilietus platina „Bilietai.lt“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių