„Statybų pilotas“ transfomavosi

Iš numirusiųjų prisikėlė „Statybų pilotas“. Tiesa, pakeitęs pavidalą: laikraštis tapo interneto portalu.

„Laimingo atsitiktinumo dėka, po ilgos ir niūrios tylos, po gniuždančios ekonominės nežinios, mes grįžtame. Grįžtame tam, kad tęstume misiją, kurią prieš 15 metų pradėjo žurnalas „Arkitektas“, o vėliau kantriai tęsė laikraštis „Statybų pilotas“. Grįžtame tam, kad Lietuva nebijotų architektūros, kad diskusinė erdvė architektūros klausimais nebūtų hermetiška. Kad architektūra, menų motina, susigrąžintų išbarstytą autoritetą, žavesį ir visuomenės pasitikėjimą“, – prieš kurį laiką Kauno kultūros atstovus pasiekė www.pilotas.lt redakcijos paskleista žinia.

Architektūros ir kultūros portalu prisistatančio portalo redaktorius architektas Audrys Karalius jo puslapiuose visos Lietuvos mastu žada dalytis aštria kritika, kurios, pasak jo,  iki šiol nesuvirškindavo Kaunas. „Bet aš tęsiu savo darbą. Architektūra ir kultūra yra taip glaudžiai susijusios temos, kad jų atskirti negalima. Jas matome kaip vieną didelį Lietuvos žemėlapį. Bandysime diskutuoti šiomis temomis, užpildyti tuščią architektūros ir kultūros kritikos nišą“, – tikino A.Karalius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ELA

ELA portretas
Ger. Architekte, labai vertinu jūsų profesionalumą ir norėčiau, kad padėtumėte išlaikyti senamesčio unikalumą,nes paveldas nepajėgus tvarkytis, užkariauja verslininkai paversdami pastatus į užeigas, kiemus į automobilių stovėjimo aikšteles, sunaikindami zaliasias zonas. Rotušėsa. ir jų vidiniai kiemai

kauniete

kauniete portretas
Sveikinimai:)Tikrai skaitysim:)

ggggg

ggggg portretas
ar bandei pasiziureti i save ir savo kuryba??? manau kritikos neatlaikytu kuriniai - fantastinio kvaikumo laiptai i Viskio bara. nesusipratimas birstono gatves asyje ir tt. asmeninis tavi elgesys irgi su nuoddeme, seima metei, kolegas plusti noredamas save isaukstinti. Kas tau yra? gal savim nepatenkintas, gal neesi KARALIUS, otik pzas karalysteje su Karaliaus pavarde ?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių