A. Stašaitytė apimta lošimo aistros gali pamiršti beveik viską!

BTV žaidime „Taip.Ne“  šįkart - labai azartiški nusiteikę svečiai. Puikiai iš TV ekranų pažįstama pora Asta Stašaitytė-Masalskienė bei Giedrius Masalskis bandys laimėti šį žaidimą.

„O kodėl jūs leidžiat tik vieną kartą klausti? Mes su šeima turime visai kitokias taisykles“, - sukčiauti žaidimo metu bandys „Gyvenimo spalvų“ vedėja A. Stašaitytė.

Klausimai bus nelengvi ir varžovai stiprūs, todėl Giedrius Masalskis bandys būti labai protingas, o A.Stašaitytė labai žavinga.

„Mes su Giedriumi sutarėm, kad aš šiandien būsiu labai graži, o jis bus protingas. Už mus abu“, - pokštavo A. Stašaitytė.

Garsiai porai lošimas visiškai susuks protą. „Kiek mes metų vedę? Keturioliką...Nors, ne suklydau, dar tik vienuoliką“, - apimta azarto  susipainios A. Stašaitytė.

Kaip šauniajai porai seksis gliaudyti sunkiausius Arūno Valinsko klausimus? Ar jiems pavyks išplėšti pergalę? Kodėl Arūnui Valinskui viešai prisipažinus jaučiant simpatiją A. Stašaitytei visiškai nesupyks jos vyras G. Masalskis? Paaiškės šįvakar BTV eteryje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

taip negalima

taip negalima portretas
Jeigu apimta aistos pamirsta viska tai mano manymu jau yra sunkesnes formos liga.Reiktu metams begant labiau pasirupinti savo sveikatele.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių