S.Stallone savo kailiu išbandė žiaurią kankinimo sceną

Sylvesteris Stallone, filmuodamasis trileryje „Nesunaikinami“, savo kailiu išbandė vieną baisiausių kankinimo būdų ir liaupsina filmavimo aikštelėje tai irgi ištvėrusią aktorę Giselle Itie.

Kankinimo scena filme „Nesunaikinami“ buvo numatyta meksikiečių aktorės Giselle Itie filmavimo darbotvarkėje, tačiau, prieš patikėdamas jai šią nelengvą užduotį, filmo režisierius Sylvesteris Stallone nusprendė pats ją išbandyti.

Po bandymo, veiksmo filmų žvaigždė pasitarė besiviliantis, kad jis niekada nebus įkalintas ir kvočiamas tokiu būdu, nes tai buvęs vienas siaubingiausių potyrių jo gyvenime.

„Waterboarding“, kitaip – vandens pylimo ant veido, sukeliant skendimo pojūtį, kankinimas itin paplitęs JAV slaptosiose tarnybose. Jis buvo aktyviai naudojamas ir Gvantanamo kalėjime, siekiant ištardyti įtariamuosius terorizmu. Švari – jokio kraujo, bet labai žiauri - kankinimo technika JAV prezidento Baracko Obamos administracijos pastangomis neseniai pagaliau oficialiai buvo uždrausta naudoti JAV tarnybų viduje.

„Žmonės klausia, ar tai kankinimas; galiu pasakyti, kad taip! Ar jis baisus? Taip! Kai tik inkvizitoriai pradeda lieti vandenį ant veido, jis iškart pasiekia nosį, o tada nebelieka jokių šansų... Pradedi panikuoti ir gaudyti orą per burną, tada vanduo pasipila ir ten,“ – įspūdžiais dalijosi aktorius.

S. Stallone buvo daugiau nei sužavėtas, kai filme „Nesunaikinami“ vaidinanti aktorė Giselle Itie, nesinaudodama kaskadininkų pagalba, puikiai ištvėrė net kelis šios kankinimų scenos dublius.  „Ji buvo nuostabi – ji ištvėrė tai tris kartus!“ – didžiavosi Stallone.

Pasaulinė filmo „Nesunaikinami“ premjera kino teatruose – rugpjūčio 13 d.


Šiame straipsnyje: StalloneNesunaikinami

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių