S.Stallone planuoja kurti filmo „Nesunaikinami“ tęsinį

Sylvesteris Stallone planuoja kurti šiuo metu kino teatruose rodomo trilerio „Nesunaikinami“ tęsinį.

Šįkart ne tik aktorius, bet ir filmo režisierius, prodiuseris bei scenaristas S. Stallone sako, kad jei pirmoji „Nesunaikinamų“ dalis bus sėkminga – jis būtinai sukurs ir antrąją dalį.

„Jei filmas sulauks sėkmės, manau, tai bus kaip garantija lengviau gauti finansavimą antrai daliai, - teigia S. Stallone, - Aš jau net turiu minčių, kaip viskas turėtų būti. Žmonės mano, kad kurti tęsinius yra labai lengva, tačiau taip nėra. Tenka gerokai pasukti galvą, kaip nustebinti pirmosios dalies žiūrovus. Aš ketinu pabandyti tai padaryti ir viskas bus visiškai kitaip nei pirmojoje dalyje“.

Panašu, kad antroji filmo dalis tikrai bus, nes per pirmąsias porą dienų vien JAV filmas surinko per 35 milijonus dolerių. Šiuo metu jis yra pirmoje žiūrimiausių filmų topo vietoje JAV. Toje pačioje vietoje jis puikuojasi ir pelningiausių filmų dešimtuke Lietuvoje.

Kurti filmų tęsinius – Stalones įprotis ir ši patirtis jam ne nauja. Kino teatruose buvo parodytos net šešios „Rokio Balboa“ ir keturios „Rembo“ filmų dalys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių