„Sportuok su žvaigžde“ ragins tinginius pakilti nuo sofų

Jau kovo 17-ąją, šeštadienį, 17.40 val. TV3 eteryje žadėta ir ilgai laukta premjera – sveiko gyvenimo būdo dienoraštis „Sportuok su žvaigžde“.

Laidos vėliavneše taps TV3 Sporto žinių vedėja, Lietuvos čempionė, bėgikė Vlada Musvydaitė–Baranauskienė.

Dviejų vaikų mama kartu su Lietuvos olimpiečiais mes iššūkį visiems TV3 žiūrovams ir žinomiems žmonėms, kasdien dejuojantiems dėl antsvorio ar dėl suglebimo ir vis nesiryžtantiems atversti naujo savo gyvenimo puslapio – sveikam, aktyviam ir linksmam gyvenimui!

Naujoje TV3 laidoje visi žiūrovai išvys daugybę žinomų žmonių, kurie priėmė V. Musvydaitės–Baranauskienės ir laidos prodiuserės Rūtos Janutienės mestą iššūkį: „Tu gali pakeisti savo gyvenimą!“ Laidoje žiūrovai pamatys populiariausio šokių projekto Lietuvoje „Šok su manimi“ nugalėtoją Dominyką Vaitiekūną, Europos ir Lietuvos kultūrizmo čempioną, taip pat buvusį projekto „Šok su manimi“ dalyvį Dainių Barzinską, TV3 nuomonių laidos „Srovės“ kūrėją Audrę Kudabienę, televizijos laidų veidą Leonardą Pobedonoscovą ir daugybę kitų. Pastarasis aktorius net susigundė V. Musvydaitės–Baranauskienės pasiūlymu treniruotis, nes vasarą žada bėgti maratone Afrikoje!

„Laidos tikslas – paneigti įsigalėjusius mitus, kad, norint išlaikyti idealią figūrą, sporto klube treniruoklių salėje reikia plušėti diena iš dienos kelis mėnesius. Ne! Sportui užtenka skirti vos tris treniruotes po porą valandų per savaitę − daryti tam tikrus pratimus ir tikrai pagražės kūnas ir atsigaus siela. Netikite? Tuomet laukite laidos ‚Sportuok su žvaigžde‘ premjeros! Net žinomi žmonės pripažins, kad jau ir anksčiau galėjo pasirūpinti savo savijautos gerinimu“, – aiškina V. Musvydaitė–Baranauskienė ir pavasariui kviečia ruoštis kartu su profesionalais sportininkais.

Lietuvos padangės žvaigždes tinkamai sportuoti mokys geriausia 2011-ųjų Lietuvos sportininkė penkiakovininkė Laura Asadauskaitė, Lietuvos šiuolaikinės penkiakovės sportininkas Justinas Kinderis, Lietuvos daugiakovininkė, pasaulio bronzos medalininkė, dabar Estijoje dirbanti trenerė Remigija Nazarovienė kartu su savo auklėtiniu Europos čempionu, taip pat Lietuvos rinktinės krepšininkai.

TV3 žiūrovai galės nesijaudinti, jei kuri žvaigždė iš pradžių sporto pratimą atliks netinkamai – kaip jį atlikti teisingai, kiekvienos treniruotės metu bus demonstruojama TV3 televizijos ekrane specialioje užsklandoje!

„Užteks tinginiauti – metas pakilti nuo sofų ir vasarą pasitikti sveikai!“ – kviečia naujos TV3 laidos „Sportuok su žvaigžde“ kūrėjos V. Musvydaitė–Baranauskienė  ir R. Janutienė, kuri, beje, ir pati priims jai mestą iššūkį ir taip ruošis... rudenį TV3 eteryje startuosiančiam jau ketvirtajam „Šok su manimi“ sezonui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių