Spindinti Kristina Brazauskienė kompleksuoja tik dėl svorio

Seimo rinkimams besiruošianti Kristina Brazauskienė  neseniai pareiškė, jog ketina tapti ne šiaip politike, o ministre pirmininke. Praėjusį savaitgalį su bendrapartiečiais ji parengė aršią kampaniją, kuri nokautuos konkurentus.

K. Brazauskienė įsitikinusi: be visų kitų privalumų ji turi slaptą ginklą – savo grožį, kurį pastaruoju metu itin puoselėja. Juk nei A. Kubilius, nei V. Uspaskichas, nei V. Mazuronis negali pasigirti tokiais puriais plaukais ir tokiais skoningais kostiumėliais. O Kristina gali. Ir  giriasi. „Man svarbu, kad būtų geras pasiuvimas, kad gerai jausčiausi. Bet „brandų” aš nesivaikau”, - apie savo garderobą LNK laidai “Karamelinės naujienos” pasakojo Kristina Brazauskienė.

Tačiau rūbai, papuošalai, manikiūras ir šukuosena – tai tik lengvai padaromos dekoracijos. Svarbiausia Kristinai - veido oda. Ji privalo būti skaisti ir lygi. Moteris laidai „Karamelinės naujienos” sutiko išduoti keletą jaunystės receptų. „Didžiausia paslaptis, kad aš kiekvieną vakarą veidą nušveičiu kempine ir taip atnaujinu veido odą. Kūną irgi taip šveičiu”, - sakė K. Brazauskienė.

Prieš svarbiausius renginius norėdama tapti įspūdingesnė,  Kristina atlieka ir dar vieną slaptą procedūrą. Ji pati pasigamina kremo, kuris atgaivina odą ir suteikia jai spindesio. „Paimu pusę stiklinės vandens, įdedu tiek paprastos druskos, kad nebetirptų ir paskui pusę gauto skysčio sumaišau su alyvuogių aliejumi. Maišydama ištepu visą veidą, kūną ir nuplaunu šaltu vandeniu”, - slaptais grožio receptais šio trečiadienio vakarą laidoje „Karamelinės naujienos“ 20.25 val. per LNK dalinsis K. Brazauskienė.

Vienintelis dalykas, kurio dėl grožio Kristina Brazauskienė nesiryžo padaryti – tai laikytis dietos. Moteris išduoda, kad kompleksuoja dėl šiek tiek per didelio svorio.  Tačiau  dėl puikios išvaizdos  ir valdžios ji pasiruošusi viskam. Todėl artėjant rinkimams galbūt išvysime stulbinančias Kristinos Brazauskienės metamorfozes.


Šiame straipsnyje: Kristina Brazauskienė

NAUJAUSI KOMENTARAI

tai jau taip

tai jau taip portretas
na kiek ta besmegene boba gali save girti,na esi nespietna ,bet saves jau negirk tu nieko nesugebi tik tavo pinigai dabar tave aukstina mes visi suprantam kad dabar tu jau laisva ir nelidinti nasle dziaukis savo gyvenimu ir nelysk kur taves niekas nepageidauja

Kristinai

Kristinai portretas
Na, suprasčiau jei ketintumėte tapti ministre, bet pirmininke???

taip

taip  portretas
prasisuko neblogai su tuo Brazausku moteriškė (na tokių vis daugėje Lietuvoj )
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių