„Šou biznio šou“: Šarmanto Podružkevičiaus tyrimai

Trečiadienį per LNK startuoja nauja laida „Šou biznio šou“, kurioje pastovią rubriką turės stilistas Šarmantas Podruškevičius. Savo stilingoje rubrikoje Šarmantas darys reidus po žvaigždžių šiukšliadėžes.

Pirmajai laidai Podruškevičius pasirinko stiliaus ikonos, fotogeniškiausio dvigalvio žasto raumens savininko, vyro, kuris per savaitę padaro soliariumui metų apyvartą, veislinio žmogaus Gelažniko virtuvę. Rubriką stilistui padės vesti šiukšlių žinovas DJ Bomžas.

Pirmasis radinys šiukšliadėžėje buvo gipsinė langetė. „Iš ko pažinsi, kad čia Gelažniko šiukšliadėžė? Todėl, kad pilna gipso. Kas iš Lietuvos žvaigždžių nuolat susilaužo koją? Ir jis labai gerai tai daro. Nusiperka batus. Tada vieną koją susilaužo ir nešioja tik vieną batą. Kai pasveiksta ir batą nunešioja, tada susilaužo kitą koją ir tada nešioja antrą batą. Taip Gelažnikas vienus batus nešioja du sezonus“, - komentavo stilistas. 

Šiukšliadėžėje dar buvo rastos  neapmokėtos „Pasha“ klub, „Absento fėjose“, „Pabo latino“, „McDonald's“ sąskaitos, Filipo Kirkorovo kelnaitės, saldainiai su likeriu ir kiti dalykėliai, kuriuos žiūrovai išvys pirmojoje „Šou biznio šou“ laidoje.

Tačiau bendras įspūdis Šarmantui Podruškevičiui ir šiukšlių žinovui DJ Bomžui susidarė nekoks: įspūdingam įpakavime - skurdokas vidus.

„Jaučiuosi nusivylęs. Turėtum labiau padirbėti prie savo šiukšliadėžės“, - sakė  Šarmantas Podruškevičius.

Naujojoje LNK laidoje „Šou biznio šou“ žiūrovai trečiadieniais pamatys loteriją „Laimės trupinys“, interviu su Andriaus Rimiškio statybų firmos darbininku ir filmą apie Minedą iš ciklo „Šou biznio legendos“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių