Sostinėje - gražiausių prancūziškų dainų vakaras

„Paryžius Niujorke“ – tai pirmasis „New York Club” naujojo renginių ciklo pasirodymas.

Iš viso suplanuota 10 šio ciklo renginių, o debiutui neatsitiktinai pasirinkta tema – Paryžius. Prancūzija padovanojo pasauliui kabaretą, šansonus, Edithą Piaf ir daugelį kitų. Būtent todėl „Paryžius Niurjorke” kviečia išgirsti gražiausius prancūziškus kūrinius, sukurtus nuo praėjusio amžiaus vidurio iki dabar.

Valandos trukmės programą sudaro dvi dalys : pirmojoje atliekami Edithos Piaf kūriniai, o antrojoje skambės netikėtos Joe Dassino, Dalidos, Patricios Kaas ir kitų žinomų atlikėjų dainų versijos.

Atlikėja Rasa Rapalytė apie renginį sako: „Tai man iššūkis, nes šis projektas reikalauja ne tik puikaus atlikimo, bet ir aktorinių sugebėjimų, kad pavyktų atskleisti kiekvieno kūrinio esmę ir, galbūt, suteikti galimybę į jau girdėtas dainas pažvelgti naujai ir netikėtai. Edithos Piaf kūrinius atlieku jau 10 metų. Ji – klasika. Tačiau antrojoje renginio dalyje laukia malonūs netikėtumai. Iškart sutikau dalyvauti šiame projekte, nes žodis “Prancūzija” man visada sukelia šiltus jausmus. Išskirtinis renginio bruožas - tai, jog kievienas kūrinys neša savo užkoduotą žinią, o aš nemėgstu dainuoti apie nieką."

Vakaro, kurį ves Aistė Paškevičiūtė, metu skambės gitaros bei akordeono garsai, pasirodys šokėjai.

Vakaro/aprangos kodas – Paryžius.

Vieta: „New York“ klubas, Kalvarijų g. 85, Vilnius.
Data: liepos 8 d., 19 val. 
Kaina: 20-80 Lt (vaikai iki 12 metų įleidžiami nemokamai).
Daugiau informacijos: www.newyorkclub.lt



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių