Sonia 26-ąjį gimtadienį švęs tris dienas, tris naktis

Seksualiausiai Lietuvos rusaitei atlikėjai Soniai Mindaugo karūnavimo dieną sueis 26-eri metai!

Gimimo dieną Sonia jau bus Rusijoje. AMt mergina pradeda filmuotis mistiniame rusų režisieriaus trileryje, kuriame atliks vieną pagrindinių vaidmenų, todėl savo gimtadienį atlikėja pradeda švęsti jau šį penktadienį „Helios“ klube.

Vakarėlio tema – „Most sexy in LT“, todėl bus į ką akis paganyti ir kur seilę pavarvinti. Kartu su Sonia jos gimtadienio fiestoje dalyvaus  Veronika G. iš Minsko bei Jacky Malumba.

Šampanas liesis laisvai, o šokiai tęsis iki pat ryto!

Kitą dieną seksualioji Sonia savo gimtadienį švęs su artimiausiomis draugėmis. Jos Soniai ruošia didžiulį siurprizą, kol kas žinome tik tiek, kad veiksmas vyks gamtoje, o vakarėliui ruošiama daug šviežių braškių, grietinėlės ir šampano. Sonia turėtų nustebinti ir paslaptingas svečias, kuris jai sušoks ypatingai saldų viliotinį.

Atsisveikinusi su Lietuva, Sonia gimtadienio šventimą tęs savo gimtinėje – ten ją nekantrauja pasveikinti dainininkės tėveliai ir patys artimiausi draugai. Vienas Rusijos milijonierius merginai jau perdavė įspūdinga dovaną – deimantais puoštą laikrodį. Už ką tokia prabangi dovana? „Galbūt už tai, kad aš – ypatinga mergina“, - šypsosi Sonia.


Šiame straipsnyje: sonia

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių