Šokantis V.Šapranauskas išjudino minias

Žmonės išsiilgo šokių. Tai parodė TV3 naujo projekto anonsų filmavimai, kai trijuose Lietuvos miestuose prie laidos vedėjo Vytauto Šapranausko ir šokėjų noriai jungėsi visi aplinkiniai.

Laidos kūrėjai prasitarė tikrai nesitikėję, kad kas nors išdrįs prisijungti prie šokėjų, mat Lietuva šiaurietiškas kraštas, kur žmonės tokių impulsyvių poelgių truputį baidosi.

Profesionaliai į būsimą filmavimą pažiūrėjo laidos vedėjas V.Šapranauskas. Jis pareiškė nenorintis šokti „bet kaip“, todėl paprašė papildomų valandų šokiui mokytis.

V.Šapranausko pastangos, matyt, nenuėjo veltui, nes pašokti kartu su juo panoro ne tik lietuviai, bet ir užsieniečiai. Ankstų šeštadienio rytą Vytautas, atvykęs į Subačiaus gatvėje esančią apžvalgos aikštelę, šoko su kolektyvo „Sokiai.lt“ šokėjais. Filmavimo metu į apžvalgos aikštelę atvykę nebejauni užsienio turistai, užuot klausę gido pasakojimo ir grožėjęsi Vilniaus panorama, puolė fotografuoti filmavimo dalyvius, o baigę daryti nuotraukas, neraginami prisijungė prie šokančiųjų. Iš Vilniaus šokių projekto kūrybinė grupė iškeliavo į Kauną. Pasirodo, laikinojoje sostinėje žmonės ne mažiau mėgsta šokti.

Anonso filmavimas vyko Kauno rotušės aikštėje. Čia Vytauto jau laukė „Deimantės vaikų mados teatro“ mažieji šokėjai. Kaip žinia, Kaune rotušėje įsikūręs Civilinės metrikacijos biuras. Vos tik pasigirdus muzikai ir pradėjus šokėjams judėti, į juos sužiuro visi aikštėje buvę vestuvininkai. Netrukus su naujo projekto vedėju nuotaikingai šoko pamergių ir pabrolių būrelis.

Sekmadienio rytą Vytautas Šapranauskas buvo atskraidintas į Palangą. Čia jo laukė „Tina Dance“ šokėjos.

„Palangoje prie manęs priėjusi porelė sakė, kad šita muzika ir šokis tiesiog „veža“. Jiedu prisipažino, kad rugpjūtį planuoja savo vestuves ir per savo šventę būtinai šoks šį šokį, kurį išmoko iš mūsų šokėjų“, - pasakoja projekto vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Prie tilto susidarė spūstis norinčių pažiurėti į šokantį Šapranauską ir žavias „Tina Dance“ merginas. Ir čia prie šokančiųjų  drąsiai jungėsi poilsiautojai. Vėliau filmavimas persikėlė į pliažą prie Gelbėjimo stoties. Merginos su bikiniais savo šokį pakartojo jūros bangose. Poilsiautojai vyrai iš visų pusių spragsėjo fotoaparatais, o pasibaigus filmavimui aidėjo plojimai ir šūksniai „pakartoti“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių