„Šok su manimi“: patiko I.Jurgelevičiūtės sijonas, kurio visai nebuvo (papildyta)

Šeštadieninėje "Šok su manimi" transliacijoje kaip visada buvo gausu netikėtumų ir siurprizų. Porų partneriai kito, šokių pasirodymai stebino ir net privertė pravirkti.

Andriaus Kandelio partnerę Astą Valentaitę vienam vakarui pakeitė įžymioji laidos vedėja Jurgita Jurkutė. Laidos vedėjas V.Šapranauskas leido suprasti, kad Andriaus Kandelio dėl "pabėgusios" partnerės šokių projekte žiūrovai daugiau nebeišvys.

Andriaus ir Jurgitos pora, bandydama sušokti aistringą rumbą, komisijos narės Birutės Leitukaitės neįtikino, mat šokis buvo „pastatytas“ per dvi dienas. Anot Jurijaus Smorigino, J.Jurkutė turėtų pasilikti šiame projekte. „Jurgita, galima peržaisti, pasilik tu šiame projekte, tu jį labai papuoštumei“, - kalbėjo choreografas.

Donatas Montvydas ir Katerina Voropaj sušoko tango. Ar komisijai patiko šokis? Anot J.Smorigino, Donatas keletą kartų vos nepametė iš rankų partnerės, nes tiesiog jos neišlaikė. Kaip teigė Katerina, ji jautėsi saugiai ir paneigė baletmeisterio žodžius. O teisėjai Editai Daniūtei nepatiko nei šokio laikysena, nei Katerinos suknelė.

Tretieji scenoje pasirodė Raimondas Rumšas ir Rūta Ramanauskaitė, kurie taip pat varijavo tango ritmais. Nemažai akrobatinių triukų numeryje parodę jie komisiją sužavėjo tik dalinai. Anot dviejų komisijos narių, šokyje neturi atsispindėti sunkumų kilnojimų specifikos.

Aisčio Mickevičiaus ir Viktorijos Kunauskaitės džaivas buvo ypatingai nuotaikingas, bet J.Smoriginas išvadino Aistį „zanuda“. „Tu neišraiškingas, tu neturi ugnelės ir esi kompeksuotas“, - teigė baletmeisteris. Po tokių žodžių Aistis trumpam buvo palikęs šokių aikštelę.

Buvusios grupės „Dinamika“ dainininkė Irma Jurgelevičiūtė ir jos partneris Tomas Slausgalvis demonstravo tango aistrą. Aštriais komentarais garsėjantis J.Smoriginas negalėjo apsispręsti: jam kompozicija ir patiko, ir nepatiko. Tačiau Irma, pasak jo, fatališka moteris, kuri spindi aistra ir meile. Komisijos nariui Aurelijui Liškauskui įspūdį padarė I.Jurgelevičiūtės sijonas, kurio visai nebuvo.

Eirida Daukšienė ir Olegas Koliakinas taip pat šoko tango. Anot komisijos, pora neįtikino nei jų, nei publikos, šokis buvo nuobodus.

Vadinami projekto lyderiai Ona Kolobovaitė ir Andrius Butkus pasirinko nuotaikingą džaivą. Trims komisijos nariams šokis patiko, tačiau J.Smoriginas liko nepatenkintas. „Andriau Butkau, mažiau vaikščiok po „kabakus“ ir kurk choreografiją“, - pasipiktinęs dėstė baletmeisteris.

Policininkas Ramūnas Matonis ir Rasa Židonytė tango sušoko pagal Lady GaGos kūrinį „Bad Romance“. Anot J.Smorigino, net išraiškingas Rasos kostiumas nepadėjo atskleisti vangaus policininko šokio nuotaikos. Kiti komisijos nariai poros pasirodyme įžvelgė pažangą.

Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas tango ritmą suderino su labai originalia muzika, kuria komisija itin stebėjosi. Šokio kompozicija sužavėjo komentatorius.

Žilvino Šilgalio ir Karinos Jeremian pora pasirinko džaivą. Anot E.Daniūtės, šokis jai paliko įspūdį: tiek Žilvino raumenys, tiek Karinos suknelė buvo nuostabūs. „Neklausykite komisijos narių, jūs buvote nuostabūs“, - pridūrė J.Smoriginas.

Garsioji advokatė Svetlana Pronina jau ketvirtąjį kartą pakeitė partnerį. Šį kartą S.Pronina scenoje sužibo net su keliais partneriais. Į kojas nuolat bežvilgčiojančiai moteriai buvo nelengva vytis tango ritmus. „Ponia Svetlana, mylėtis reikia su vienu vyru, o tango yra meilės šokis“, - apie partnerių kaitą komentavo J.Smoriginas. E.Daniūtei S.Proninos šokis buvo tiesiog žiaurus. „Labai gudrus choreografo sprendimas buvo leisti du partnerius, iš kurių vienas psichologiškai palūžo, o kitas šiaip buvo silpnas“, - teigė Aurelijus Liškauskas.

Praėjusią savaitę iškritus Gediminui Jauniui ir Gaudrei Kazlauskaitei, į projektą priimta nauja pora.

Parolimpinis sportininkas Tomas Kairys ir Violeta Burneikienė pirmame pasirodyme sušoko lėta valsą.  Prieš pasirodymą T.Kairys teigė, kad šokti gali visi ir buvo įsitikinęs, kad parketo aikštelė jam nebus svetima. Sportininko prognozė išsipildė, po poros šokių salės publika debiutą pagerbė plojimais net atsistojus. Aštrių komenatarų niekada negailintis J.Smoriginas šį kartą teištarė vos kelis gražius širdingus žodžius ir apsiverkė.

Komisija pirmąją vietą skyrė Inetai Stasiulytei ir Deividui Meškauskui.

Didžiausias žiūrovų simpatijas pelnė šou debiutantai Tomas Kairys ir Violeta Burneikienė.

Suskaičiavus bendrai balsus, pirmoji vieta atiteko projekto naujokams Tomui ir Violetai.

Paskutiniąją vietą tiek komisijos lentelėje, tiek žiūrovų balsavime gavo Svetlana Pronina ir du jos jaunieji partneriai. Kaip teigė V.Šapranauskas, garsioji advokatė vaikšto peilio ašmenimis ir kitą laidą gali palikti projektą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių