„Šok ir lieknėk“ studijoje „susikibs“ L.Paksienė su M.Petruškevičiumi

Sunkiasvoris TV3 eterio projektas „Šok ir lieknėk“ įgauna vis didesnį pagreitį. Šį šeštadienį ant parketo šoks tikrų tikriausios stileivos – dalyvių laukia kaip tik tokia vakaro tema.

Laidoje netrūks ekstravagantiškų kostiumų, liepsnojančios energijos ir dalyvių pastangų – šį šeštadienį dar vienam šokėjui ir jo partneriui teks negrįžtamai palikti projektą.

Šį šeštadienį „Šok ir lieknėk“ komisijoje balus kels ekstravagantiška trijulė – vienas garsiausių šalies stilistų, TV6 laidos „Mados reidas“ vedėjas Mantas Petruškevičius, prezidento Rolando Pakso žmona Laima Paksienė ir buvęs praėjusio sezono „Šok su manimi“ dalyvis trečiosios vietos laimėtojas Deividas Norvilas-Deivis.

L. Paksienė laidoje atskleis kiekvieno savo ryto baimę – lipti ant svarstyklių! „Na žinot, visada norisi būti dar lieknesniam“, – laidoje kalbės eksprezidentienė.

„Šok ir lieknėk“ transliacijoje visiškai netikėtai susikirs ponios Laimos ir Manto nuomonės. Stilistas buvo nusiteikęs atidžiai vertinti ne tik dalyvių pasirodymus, bet ir estetišką jų pateikimą ir kostiumus. Ponia Laima buvo linkusi įžvelgti dideles dalyvių širdis ir teigiamas jų emocijas.

Stiliaus guru Mantas L. Paksienei rėš, kad scenoje vien tik charizmos neužtenka – scenoje reikalinga ir nepriekaištinga išvaizda! „Man labai užkliuvo, kad buvo akcentuojamas daugiau pilvo šokis, nei žmogaus šokis“, – vienam dalyvių jau šį šeštadienį dėstys M. Petruškevičius.

Ponia Laima, nesutikdama su tokia stilisto nuomone, tars: „Man labai patinka, kad žmonės visiškai nekompleksuoja. Jie ateina į sceną atsipalaidavę, akyse – tik džiaugsmas, jaučiasi taip, tarsi scenoje būtų daugybę metų. Mane tai žavi ir užkrečia“. Taip „Šok ir lieknėk“ dalyvius užstos moteris.

Mantukas reziumuos: „Išvaizda tikrai nėra tuščias dalykas. Taip, svarbu ir gerumas, ir nuoširdumas, bet išvaizda tikrai daug prideda pliusų.“

Kuo baigsis ponios Laimos ir Manto žodinė dvikova „Šok ir lieknėk“ projekto teisėjų kėdėse? Kaip į tai reaguos projekto dalyviai? Ar kuris nors išdrįs pakeisti ekstravagantiškąją trijulę?

„Šok ir lieknėk“ dalyvių nuotykiai ant parketo – jau šį šeštadienį, balandžio 7-ąją, 19.00 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zavu

Zavu portretas
Nezinau kaip kam, ma tai Mantas superinis, grazesnis tur but netgi uz zaviaja Dzvonke, ir veidas toks protingas kaip ir Dzvonkes...Nu nebent akiniai galetu buti tamsus ir gerokai didesni, butu da patrauklesnis...Idomu butu suzinoti Roko nuomone apie ji...

prajuokino

prajuokino portretas
petruškievičius stilistas :)

Man

Man portretas
slykstu ziureti i besikratancius lasinius, todel daugiau ir nebeziuriu.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių