„Šok ir lieknėk“ projektą išbandys ir Kristina Brazauskienė

„Šok ir lieknėk“ laida šį šeštadienį, balandžio 21-ąją, be žado paliks visus sunkiasvorio TV3 projekto žiūrovus – bus diskvalifikuotas vienas projekto dalyvis.

Kas paskatino taip drastiškai pasielgti projekto prodiuserius? O gal dalyvis padarė ką nors tokio, kad jį iš projekto išbalsavo svorį ant parketo tirpdantys konkurentai? Turtuolių ir vargšų prieskoniu pagardinta drama ant „Šok ir lieknėk“ parketo visų TV3 žiūrovų laukia jau šį šeštadienį 19.00 val.

Komisijos kėdėse šį šeštadienį sėdės trys žinomos ir žavios damos: dainininkė ir seimūnė Donalda Meiželytė, šokio specialistė, Klaipėdos universiteto docentė Bronelė Švitrienė ir ponia Kristina Brazauskienė. Ji su visais TV3 žiūrovais pasidalins prisiminimais, kaip mėgdavusi šokti valsą kartu su savo buvusiu vyru prezidentu Algirdu Mykolu Brazausku ne tik ištaiginguose pokyliuose, tačiau ir būdami vieni namuose.

Penkias savaites projekto dalyviai buvo atidžiai stebimi medikų, jiems nuolat atliekami tyrimai, o kilus įtarimų buvo pradedamas nuodugnesnis tyrimas.

Vedėjas Mindaugas Stasiulis vienam projekto dalyvių dar pradžioje ištarė: „Projektą turite palikti tučtuojau. Visiems laikams. Mūsų taisyklės jūsų atveju – žiaurios ir negailestingos. Tokie dalykai – tai nesąžininga konkurencija ir, aišku, nesąžiningas požiūris į save. Tai paskutinis ir lemiamas žodis. Viskas“, – tokiais netikėtais žodžiais vakarą pradės M. Stasiulis.

Kokie pažeidimai buvo padaryti? Kuris dalyvis prasikalto ir ką apie tai kalbės „Šok ir lieknėk“ lyderiai ir autsaideriai?

Negailestinga gyvenimo drama ir kartūs prieskoniai „Šok ir lieknėk“ TV3 projekte – šeštadienį, balandžio 21-ąją, 19 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Juokas pro ašaras

Juokas pro ašaras portretas
...

v

v portretas
Ar ponas visu gerbiamas Sustauskas bus pora

baravykas

baravykas portretas
per greitai pamirso savo vyreli,o kaip snekejo kad niekada i juokius pasilinksminimus ir kojos neikels,o cia kaip matosi jau isko sau tinkamo koto.tikra sterva,tik pinigai galvoje.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių