„Šok ir lieknėk“ nugalėtojas atsikratė 32,5 kg

„Laimėti – labai malonu. Neslėpsiu, ne tik sau, bet ir kitiems smagu įrodyti, kad esi geriausias“, – apie pergalę TV3 pavasario premjeroje „Šok ir lieknėk“ kalba laimėtojas Tomas Tracevskis.

Tačiau vyrukas akcentuoja, kad ne tie 32,5 tūkstančiai laimėtų litų yra didžiausia sėkmė. Labiausiai jis patenkintas kur kas pagerėjusia sveikata ir, žinoma, beveik tobula 31-erių vyrukui būdinga figūra.

T. Tracevskis prisipažįsta, kad viso TV3 projekto metu jam buvo sunkiausia susidoroti su baime prieš laidos filmavimą pamiršti šokių žingsnelius.

„Artėjant mūsų pasirodymams, Sandros vis klausdavau „O koks kitas žingsnelis?“, „O kada daryti taip?“, „Kada koją taip pasukti?“ ir t.t., nors ir kasdien ant parketo repetuodavom nuo 2,5 val. iki 4,5 val.“, – anksčiausiai 22.00 val. prasidėdavusias kasdienes treniruotes prisimena „Šok ir lieknėk“ nugalėtojas.

Tiesa, Tomas neslepia, kad projekte iš tikrųjų norėjo pasiekti gerų rezultatų, todėl laikėsi sumaniai apgalvotos taktikos – nė karto nesilankė sporto klube ir taip „nesiaugino“ raumenų, laikėsi išskirtinės dietos, kurią atidžiai kontroliavo mama.

„Turėjau tikslą – per savaitę numesti 2–3 kilogramus. Jei numesdavau daugiau, prieš kassavaitinius pasisvėrimus laidoje net kartais išgerdavau vandens, kad sverčiau daugiau“, – apie taktinį planą atvirai kalba T. Tracevskis.

Apie savo partnerę Sandrą Saikauskaitę projekto pradžioje tik gražiausiais žodžiais atsiliepęs Tomas ja liko patenkintas ir iki „Šok ir lieknėk“ finalo. Priduria, kad dalį laimėtų pinigų tikrai skirs padėkos dovanai, kurią įteiks partnerei.

„Ji stipri motyvatorė, skatinanti tobulėti ir stengtis nekartoti vis tų pačių klaidų. Tikriausiai reikia dėkoti atsitiktinumui, kad kaip tik Sandra tapo mano partnere“, – gražių žodžių profesionaliai šokėjai negaili Tomas.

Nors projektas TV3 eteryje finišavo šeštadienį, buvo nufilmuotas beveik prieš pusmetį. Kaip po „Šok ir lieknėk“ Tomui sekasi kontroliuoti savo pagundas bandelėms ir šokoladukams? Ar jam pavyksta reguliariai lankyti šokių pamokas?

„Prisipažinsiu, į mitybos racioną sugrįžo kai kurie nebūtini atributai... Šokių treniruotes nutraukiau vos prieš mėnesį, tačiau didžiuojuosi nauju pasiekimu – kiekvieną rytą atlieku 15 minučių mankštą“, – apie naujus įpročius kalba pašnekovas.

Tiems, kurie tik kalba, kaip norėtų suliesėti, tačiau pritrūksta valios ką nors keisti, Tomas pataria: „Reikia ant savęs supykti. Dėl visų nepatogumų, kurie trukdo laimingai gyventi.“

„Šok ir lieknėk“ laimėtojas neslepia, kad numetęs 32,5 kilogramo sulaukia kur kas daugiau moterų dėmesio. Tiesa, tos vienintelės jo širdis dar neįsikibusi. „Tačiau šiandien aš jau kitoks. Jaučiuosi fiziškai kur kas aktyvesnis, turiu daugiau energijos ir žymiai labiau pasitikiu savimi. Net patikėjau, kad nėra neįmanomų dalykų“, – mintį užbaigia T. Tracevskis.

Kaip „nušoktus“ tūkstančius Tomas ketina išleisti? „Dievas davė, Dievas atėmė, – juokiasi Tomas. – O jei rimtai, dalį pinigų investuosiu į verslą, neseniai įsigijau svajonių motorolerį ‚Vespą‘, noriu atsidėkoti Sandrai, svajoju pakeliauti. Jau seniai mane traukia Azija, o galbūt...“ – romantiškai pokalbį užbaigia „Šok ir lieknėk“ nugalėtojas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių