„Šok ir lieknėk“ dalyviai tokiai avantiūrai ryžtųsi darsyk

Jau rytoj, šeštadienį, gegužės 26-ąją, 19.00 val. TV3 eteryje įvyksiantis didžiojo TV3 pavasario projekto „Šok ir lieknėk“ superfinalas žiūrovams pažers daugybę staigmenų. Iš studijos laimėtojas išvyks praturtėjęs bent 22 tūkst. litų, nes po devynių laidų mažiausiai svorį numetęs finalistas sveria kaip tik tiek kilogramų mažiau, nei projekto pradžioje. Be laimėtojo vardo ir papilnėjusios piniginės, lyderis ir apskritai didžiuosis numestais nereikalingais kilogramais.

„Pati geriausia komanda“, „Drąsiausias mano gyvenimo poelgis“, „Tikrai dalyvaučiau antrą kartą“, „‚Šok ir lieknėk‘ pakeitė mano gyvenimą“, „Šokis – maloniausias pastarųjų metų atradimas“ – tiek ir dar daugiau epitetų „Šok ir lieknėk“ dalyviai kartojo dešimt projekto savaičių.

Žodžių kišenėje niekuomet neieškantis projekto vedėjas Mindaugas Stasiulis superfinale dar labiau paaštrins liežuvį – finišuojantis TV3 projektas nustebins pačia geriausia nuotaika ir net dviem kiekvienos poros pasirodymais.

Laidoje netrūks humoristinių epizodų, nes prie komisijos stalo susėdę seimūnai Andrius Šedžius ir Donalda Meiželytė bei sporto žinovė Laima Janušonytė be skrupulų aptarinės dalyvių pasirodymus ir negailės kritiškų vertinimų bei naudingų patarimų. Žadama, kad, be viso to, A. Šedžius šokiui iškvies L. Janušonytę.

Finišo liniją pasiekę dalyviai Tomas Tracevskis ir Sandra Saikauskaitė, Mantas Degutis ir Evelina Kauklienė, Rūta Malkutė ir Aurelijus Grigas bei Arvydas Makselis ir Veronika Brasaitė prisipažįsta nekantriai laukiantys projekto finišo, tačiau vos tik gavę galimybę dalyvauti antrąsyk – iš karto ryžtųsi tokiai pat avantiūrai. Galvas linksi ir jau iškritę dalyviai – lieknėti šokant ne tik sveika, bet ir malonu bei įdomu.

Visus stereotipus sulaužusio TV3 projekto „Šok ir lieknėk“ atomazga – jau rytoj, šeštadienį, gegužės 26-ąją, 19.00 val. tik per TV3!


Šiame straipsnyje: Šok ir lieknėk

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių