„Šok ir lieknėk“ dalyviai kaitins parketą

Jau kovo 24-ąją, šeštadienį, 19 val. TV3 eterį iš tikrųjų sudrebins unikali premjera – linksmas, užvedantis ir gera nuotaika užkrečiantis projektas „Šok ir lieknėk“ įžengs pro TV3 televizijos vartus.

Dešimt antsvorio kankinamų projekto dalyvių mes iššūkį patys sau: prižiūrimi specialistų jie ne tik bandys atsikratyti įpročio vidurnaktį atlapojus šaldytuvo duris valgyti kiek telpa, tačiau nepratę prie intensyvaus fizinio krūvio dešimt savaičių ant „Šok ir lieknėk“ parketo treniruosis tam, kad numestų juos kamuojantį antsvorį ir laimėtų pagrindinį karštai viliojantį projekto prizą – įspūdingą pinigų sumą – numestų kilogramų skaičių padaugintą iš tūkstančio litų!

„‚Šok ir lieknėk‘ projekte visi TV3 žiūrovai išvys dešimt iš išvaizdos panašių apvalumais, tačiau charakteriais labai skirtingų projekto dalyvių. Sunkiausias jų svers net 170 kilogramų! ‚Šok ir lieknėk‘ ir paneigs, ir patvirtins mitus apie apkūnius žmones – iš pirmo žvilgsnio mieli, draugiški ir šilti projekto dalyviai jau pačią pirmąją laidą bus priversti susikurti žaidimo taisykles. Čia laimės tik vienas, todėl projekte nepamatysite draugų, bet tikrai išvysite karštas, intriguojančias ir iš proto varančias dalyvių emocijas!” – intriguoja „Šok ir lieknėk“ vykdomoji prodiuserė Rima Kaščiukaitė.

Ant „Šok ir lieknėk“ parketo susitiks dešimt dalyvių su jau puikiai TV3 žiūrovams pažįstamais šokių partneriais iš projektų „Šok su manimi“, „Tu gali šokti“ ir „Aistrų pakrantė“. Tarp jų tokie garsūs vardai kaip: žinomo dainininko Donato Montvydo mergina šokėja Veronika Brasaitė, buvusi „Šok su manimi“ projekto dalyvio Justino Lapatinsko partnerė ugninių plaukų savininkė Sandra Saikauskaitė, baletmeisterio ir dievu save vadinančio Jurijaus Smorigino auklėtinė Evelina Kauklienė, pasaulio lengvojo kultūrizmo čempionas ir „Aistrų pakrantės“ lyderis Martynas Malakauskas, garsus šokėjas Romanas Čeburiakas ir daugybė kitų!

„Šok ir lieknėk“ komisija – dar vienas saldainiukas, kurį laidos prodiuseriai pateiks visiems TV3 žiūrovams išmaniai suvyniotą auksiniame popierėlyje. Jos gretose žiūrovai išvys Lietuvos žvaigždes – Vytautą Šapranauską, Agnę Jagelavičiūtę, Deivį ir kitus – tačiau žinomus žmones, sėdinčius komisijos kėdėse, įmanoma nukonkuruoti. Kaip? Visa tiesa premjerinėje „Šok ir lieknėk“ laidoje jau kovo 24-ąją!

Ar visi dalyviai išdrįs susidurti su didžiausiu savo priešu – svarstyklėmis ir įrodyti, kad jie verti valingiausiojo vardo? Ar „Šok ir lieknėk“ mestas išbandymas – riebalų rinkėmis apaugusius pilvus suploninti iki vapsvos liemenų – nepalauš dalyvių jam dar nė neprasidėjus? Kam pavyks sukontroliuoti savo mitybą ir atsisakyti riebaus bei kaloringo maisto, o kas griebsis nešvaraus žaidimo – kilogramus tirpdančių tablečių?

Tikri jausmai, nesuvaidintos emocijų dramos ir patys nuotaikingiausi šokiai į TV3 eterį atsikrausto kovo 24-ąją, šeštadienį, 19.00 val. tik per TV3.


Šiame straipsnyje: Šok ir lieknėk

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių