„Šok ir lieknėk“ dalyvė Rūta: gerai šoku iš prigimties

Kovo 24-ąją, šeštadienį, 19.00 val. įvyksiančioje unikalaus TV3 projekto „Šok ir lieknėk“ premjeroje žiūrovai išvys Rūtą Žemantauskaitę – kuklią dvidešimtmetę, kilusią iš nedidelio Lietuvos miestelio Vilkaviškio.

Rūta sako esanti itin nedrąsi, tačiau labai nuoširdi mergina. Projektas „Šok ir lieknėk“ rimtai pakoregavo jai gyvenimą. Rūta metė darbus degalinėje, iš ramaus Vilkaviškio persikėlė gyventi į Kauną ir visą savo laiką skyrė profesionaliems šokiams!

Kodėl viešumos vengianti Rūta nusprendė savo jėgas išbandyti „Šok ir lieknėk“, kur visas dėmesys skiriamas apvaliems projekto dalyviams, TV3 žiūrovus stebinsiantiems ekstravagantiškais kostiumais ir ryškiu makiažu? „Norėjau išmokti šokti bei, žinoma, pasitobulinti figūrą. Mano šokių partneris Edvardas Ščeniovas ne kartą man sakė, kad esu geriausiųjų projekto šokėjų sąraše. Iki projekto šokti niekur nesimokiau, tie judesiai – tarsi prigimtiniai!“ – apie savo sugebėjimą gerai šokti sako Rūta.

Po projekto Rūta liko gyventi laikinojoje sostinėje ir šiuo metu ieškosi darbo. „Aš ką tik po darbo pokalbio. Nors praėjo vos kelios valandos, man jau paskambino vieno prekybos centro vadovė ir pakvietė susitikti antram pokalbiui. Tikiuosi, kad darbą pavyks gauti“, – apie naujus pokyčius atvirai kalba Rūta.

„Šok ir lieknėk“ dalyvė kalba, kad projekte TV3 žiūrovai ją išvys nedrąsią ir nuoširdžią ir kad ji, skirtingai nei kiti projekto dalyviai, nesivėlė į jokias intrigas ir žaidimus.

Tiesa, Rūta prisipažįsta, kad projekte teko patirti ir silpnumo akimirkų. „Ne kartą namo po treniruočių grįždavau apsiašarojusi. Bet mane labai palaikė mama ir dvi mano seserys, artimiausi draugai. Nepaisydama tų kelių silpnumo akimirkų, aš tiems komentatoriams, kurie teigia, kad apkūniems žmonėms televizijos eteryje – ne vieta, galiu atšauti, kad man nesvarbu, ką apie mane galvos kiti. Svarbiausia, kad aš jaučiuosi laiminga!“ – atkerta Rūta ir sako neabejojanti, kad po „Šok ir lieknėk“ premjeros susilauks daugiau vyrų dėmesio.

Dalyvė priduria, kad, nors laidos filmavimuose tarp dalyvių buvo kilusių intrigų, iki šiol ji su kai kuriais jų palaiko draugiškus santykius ir dalinasi patirtimi, kaip sekasi išlaikyti kūno formas. „Po projekto jau priaugau keletą kilogramų, tačiau lankausi sporto klube ir derinu maisto produktus. Dar noriu numesti svorio“, – atvirai dėsto R. Žemantauskaitė ir dar prisipažįsta labai gerbianti tuos projekto dalyvius, kuriems pavyko pasiekti „Šok ir lieknėk“ finalą.

O pokalbio pabaigai Rūta akcentuoja, kad tokio tipo projekte tikrai dalyvautų antrą sykį, nes televizijos kameros, bendraminčiai, profesionalūs šokėjai, o svarbiausia šokis − ne tik įnešė į jos gyvenimą šviežio vėjo gūsį, bet ir išmokė būti stipresnę!



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių