Skyrybas išgyvenanti A.Šemberienė ieškos vyro penkiakovininko

„Kviečiu šokti“ projektas pradėjo naują tradiciją – į komisiją kviesti ne tik šokio ekspertus, bet ir žinomus Lietuvos žmones, kuriems save teko išbandyti šokių aikštelėje.

Nuo šiol viena „Kviečiu šokti“ komisijos vieta bus skirta TV šokių projektuose dalyvavusioms žvaigždėms.

Tradiciją pradėjo renginių organizatorė, verslininkė, dainininkė Agnė Šemberienė, panašiame šokių projekte prieš porą metų pakilusi net iki ketvirtos vietos.

Agnė stengėsi palaikyti poras, nes, pasak jos pačios, tik žmonės, dalyvavę panašiuose projektuose, žino, kaip jie jaučiasi šokių aikštelėje.

Kelis kartus per komentarus nuskambėjęs šiek tiek ironiškas Agnės požiūris į Kauną ir kauniečius sulaukė Vytenio Pauliukaičio dėmesio.

„Aš ką tik pažiūrėjau į jūsų delną ir pamačiau, kad jūs įsimylėsite kaunietį. Tada ir pažiūrėsime, kaip jus priims Kaunas“, - skyrybas išgyvenančiai A.Šemberienei mestelėjo V.Pauliukaitis.

Ugnies į skyrybų dramą dar šliūkštelėjo kitas komisijos narys, Lietuvos sportinių šokių federacijos viceprezidentas Virginijus Visockas. Šokių profesionalas replikavo, kad Agnei reikėtų susirasti... penkiakovininką.

„Čia ir intriga, nes neaišku, ar išeis, ar išbėgs, ar išplauks“, - juokėsi humoro jausmo nestokojanti Agnė.

Spauda pastaruoju metu rašė apie Agnės vyro, futbolininko Deivido Šembero ir merginų grupės “69 danguje“ vadybininkės Oksanos Zlatkovaitės romaną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių