Skiriasi aktorė Inga Jankauskaitė

Ketvirtadienį Vilniaus 1-ajame apylinkės teisme su savo vyru Gintaru Plytniku skiriasi aktorė Inga Jankauskaitė. Septynerių metų sūnų Kostą auginanti pora, jau ketverius metus gyvenanti atskirai, skiriasi abipusiu sutarimu.

Kodėl išsiskyrė jų keliai, nei vienas iki šiol nekomentuoja.

Iki vedybų su I.Jankauskaite, G.Plytnikas ilgai gyveno su kita televizijos eterio žvaigžde Daiva Tamošiūnaite - Budre. Kai vyras su ja išsiskyrė, ilgai netilo kalbos, kad G.Plytnikas draugę paliko dėl pačios paprasčiausios priežasties - negalėjo atsispirti jaunos aktorės iš Kauno žavesiui.

Savo asmeninį gyvenimą slepianti I.Jankauskaitė, niekada apie santykius su G.Plytniku ar kitais vyrais atvirai nekalbėjo.

Seriale „Nekviesta meilė“ išpopuliarėjusi aktorė tik vieną kartą prasitarė, jog tikrai mylėjo tik vieną kartą, tačiau su tuo žmogumi buvo vos dvi savaites.

Nežiūrint to, pramogų pasaulyje apie ją nuolat sklandė gandai, žavią moterį bandyta supiršti su ne vienu žinomu vyru: leidėju Vytautu Juozapavičiuimi - Zenka, gitaristu Romu Rainiu, „Keistuolių teatro“ aktoriumi Robertu Aleksaičiu, Algiu Ramanausku - Greitai ir net Andriumi Mamontovu.

J.Jankauskaitei ir G.Plytnikui pradėjus gyventi atskirai, „viską žinantys“ žmonės kalbėjo, jog Plytnikų šeima iširo dėl bendro draugo, neva, Inga žurnalistui Rimui Bružui pradėjo jausti daugiau, nei derėtų ištekėjusiai moteriai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių